[ACTA] Subcomissió Antiespecista 03-06-2011

ORDRE DEL DIA
– Decàleg
– Actes o activitats

– Decàleg
S’ha modificat un dels punts que a l’anterior assemblea haviem proposat.
El punt de la creació d’una opció vegana diària als centres educatius i tots els espais públics on es proporciona menjar cuinat de Cerdanyola, l’hem substituït per una campanya gratuïta d’esterilització i xipeig d’animals tant «domèstics» com del carrer a tota Cerdanyola.
Per tant, els punts que finalment posarem al decàleg seran:

1-La creació d’un refugi d’animals abandonats.
Dues opcions:
– L’Ajuntament de Cerdanyola realitzarà la creació de l’espai físic del refugi, amb les instal.lacions necessàries i amb la supervisió i vist i plau de la Societat Protectora d’Animals i Plantes Ca la Txula, associació local que s’encarregarà de la gestió completa del refugi una vegada comenci a funcionar.
– L’Ajuntament de Cerdanyola tan sols cedeix indefinidament un terreny o espai municipal que compleixi amb els requisits legals necessaris per la creació d’un refugi d’animals, refugi que serà creat i gestionat per l’Associació Portectora d’Animals i Plantes Ca la Txula.

2- Prohibició de fer excursions als zoològics i foment del respecte als éssers vius

Que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès es comprometi a anul.lar indefinidament les excursions escolars als zoològics, aquaris o qualsevol altre centre de reclusió d’animals en captivitat i que opti per alternatives ètiques i de respecte als animals en llibertat.
Paral.lelament, que desde les escoles públiques es fomenti el respecte als éssers vius en el seu medi natural, mitjançant ponències, material audiovisual, informació escrita i activitats de lleure que potenciin aquest valors.

3- La creació d’una campanya local d’esterilització i xipeig d’animals domèstics i del carrer de manera gratuïta o a cost molt reduït
Per aconseguir que tothom a Cerdanyola hi pugui tenir accés, i així evitar l’engrandiment exponencial de les colònies de gats, la cria d’animals domèstics i en alguns casos la seva posterior venta, i l’oportunitat als gossos que ja han sigut abandonats i estan a gosseres o protectores, a que algú els adopti.

– Actes o activitats
Ja hem programat la primera activitat de la Subcomissió Antiespecista per fer a la plaça.
Encara no hem localitzat a ningú de la Comissió Activitats per a que ens diguin quins dies hi ha disponibles la setmana que vé per fer l’acte, però ho confirmarem i ho publicarem quan sapiguem el dia que hi hagi lliure.
El primer acte de la subcomissió constarà d’un passi de docuMENTAL sobre tràfic d’animals i abandonament i maltractament d’animals domèstics, una xerrada sobre el mateix, i un sopar popular vegà. L’únic que podem confirmar ara per ara és l’hora d’inici de l’acte, que serà a les 21,30h, al finalitzar l’assemblea general. El dia està per confirmar encara.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s