[ACTA] Comissió Continguts 27-05-2011

* S’han creat vàries subcomissions per treballar cada un dels temes que es volen tractar . Cada una d’elles es reuneix en dia i hora diferent per qui vulgui ser part de més d’una, ho pugui fer.
Aquestes subcomissions són:
– Subcomissió de gènere
– Subcomissió d’habitatge i urbanisme
– Subcomissió de política i economia
– Subcomissió d’ecologia
– Subcomissió antiespecista (alliberament animal)
– Subcomissió de cultura i comunicació
– Subcomissió d’immigració
– Subcomissió de serveis públics i socials
Les subcomissions van funcionant, més o menys bé. Els horaris de cada una es penjaran a la carpa d’informació, a la farola de continguts i al blog de l’acampada.

* La comissió de continguts, havia acordat de reunir-se diàriament a les 20h a la plaça per posar en comú el treball de cada subcomissió i estar ben interelacionatxs.
Aquesta cita diària malauradament no es va dur a terme i actualment s’ha decidit fer-la setmanal. Cada diumenge a les 19h a la farola de COMISSIÓ CONTINGUTS.
* S’ha decidit fer un decàleg de continguts. Que cada subcomissió agafi 2 o 3 punts dels que vol treballar, els més importants i prioritaris, sobretot que siguin punts no globals sino municipals, i proposar solucions o alternatives.

* S’ha parlat de crear correus electrònics per cada subcomissió, per a que puguin rebre propostes i suggeriments. I un correu electrònic per la comissió continguts, per poder estar relacionada amb la resta de comissions i per poder rebre també propostes i suggeriments.
Aquets correus electrònics es penjaran al blog (cada un a la pestanya de la seva subcomissió), i a la carpa d’informació.

* Cada acta de cada assemblea, tant de la comissió continguts, com de cada una de les subcomissions, es penjarà al blog. També es donarà una còpia a la Comissió Coordinació.
* Si l’acampada es dissol /desallotja, la comissió continguts es seguirà reunint setmanalment, cada diumenge a les 19 sota el porxo de l’ajuntament.

* Ha de sortir, a cada assemblea de la comissió continguts, el càrreg de moderadora, el de prendre els torns de paraula , el de prendre acta, el de penjar l’acta al blog i passar-la a Coordinació i el de fer de portaveu d’aquell dia a l’assemblea general. Aquests càrregs seran rotatius.

* A cada assemblea de la comissió continguts ha de ser-hi com a mínim un portaveu de cada subcomissió.

* Que desde les subcomissions es doni suport, i també es treballi conjuntament o s’aprofoti la feina que fan els col.lectius que hi ha a Cerdanyola que treballen cada punt (plataforma contra els abocadors, plataforma per la sanitat pública, …)

* A la farola de la comissió continguts es proposa de posar una taula permanent amb la informació que vagi tenint i crant cada subcomissió, per a que la gent la pugui agafar, consultar, etc.

* Que les subcomissions treballin a nivell global però també molt enfocades a nivell local.

* Es proposa de fer bústies a la farola de continguts, per poder rebre les propostes de qualsevol persona que passi per allà o de persones que no es puguin quedar a les assemblees, o que no disposin d’internet.

* Es dona de termini fins a aquest diumenge per que cada subcomissió hagi decidit quins seran els 2 o 3 punts que vol que apareguin al decàleg, i així poder tenir ja un primer esbòs de decàleg concensuat.

* Necessitem la clau del blog per poder penjar les actes a les pestanyes corresponents!!!!!

Torn de reflexions , propostes, etc… més enllà de les subcomissions i de la intercoordinació d’aquestes:

* Ens hem de dotar de mecanismes per poder seguir-nos reunint i treballant quan l’acampada ja no es faci.

* Que la comissió continguts, més enllà de treballar els temes concrets que s’han decidit (les subcomissions), que defineixi una mica el camí a seguir d’aquest moviment a Cerdanyola, cap a on volem anar i com.

* Aquest moviment ha de fer l’efecte d’un ajuntament paral.lel . Fer de gota malaya a l’ajuntament «oficial».

* Exigir que el «plenillu» quedi registrat obligatòriament i que es prengui acta oficial. Els plens serveixen per reflexar la voluntat del poble.

* No estiguem pendents dels de dalt, del que fan i de si ens escolten. El que hem de fer és crear l’alternativa nosaltres mateixes, aquí baix i representar-nos a nosaltres mateixos. No a través de l’ajuntament.

* Que totes les propostes que es fan desde «l’acampada cerdanyola» arribin a l’ajuntament. Posar alxs políticxs contra les cordes.

* Que a cada ple hi pugin uns portaveus de «l’acampada cerdanyola» i utilitzar-los per aconseguir el que volem.

* Si cal utilitzar el Compromís per Cerdanyola, s’utilitza. Més aviat per treure informació que per dur-la. Però que cap entitat o associació, o candidatura ens representa.

* Incorporar el tema «mitjans de comunicació lliures» a la subcomissió cultura i comunicació.
I el tema «repressió política» a la subcomissió política i economia.

* Exigir que la sala de plens de l’ajuntament tingui més capacitat. Actualment només hi poden entrar unes 30 persones, a banda delxs politicxs.

* Pensar una estratègia col.lectiva en cas de desallotjament.

*** Monflorit fa una marxa dimarts 31 de maig. Surten a les 20h de montflorit per arribar a la plaça de l’acampada a les 21h.
Altres barris com can xarau, el banús, etc s’estan organitzant per fer marxes o casserolades.

* Mirar d’aconseguir que un mateix dia tots els barris facin una marxa simultània i que acabin aquí a la plaça.

* Parlar amb les assemblees de facultat de la UAB per a que s’uneixin o col.laborin en el que vulguin.

* Decidir un dia setmanal que en cas de disolució /desallotjament de l’acampada, seguim fent casserolada i assemblea general.

* Fer partícep a la gent del poble de tot el que volem traslladar als plens.

* Treballar conjuntament amb les barris i les AAVV.

* Que cada setmana es faci la casserolada en un barri diferent.

* Que un cop dissolta l’acampada, els barris o AAVV s’organitzin, treballin i lluitin a nivell de barri. A les assemblees generals que es facin, que vagin portaveus de cada barri a explicar que estan fent, a infomar i a interoorganitzar-nos i autoorganitzar-nos desde la base i per a la base.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s