[CONCENTRACIÓ] Plaça de Catalunya, Barcelona 17-07-12

CONCENTRACIÓ CONTRA EL ATRACAMENT DEL GOVERN RAJOY ALS ATURATS/DES, A LA CLASSE TREBALLADORA, PER «RESCATAR» ALS BANQUERS

Dimarts 17 de juliol 10,30 hores. Plaça de Catalunya. Barcelona

Els assistents de Cerdanyola:
Andana RENFE direcció Barcelona a les 9,45 hores.

CONTRA L’ ATAC DEL GOVERN DE RAJOY ALS/LES ATURATS/DES I LA CLASSE TREBALLADORA. I contra la complicitat d’altres partits que ho han permés i han participat amb ells.

Convoca: Coordinadora d’ assemblees i col.lectius de treballadors/es aturats/es.

Calendari convocatòries espai de coordinació: http://espaicoordinacio.net/calendari/

AVALL EL GOVERN TIRÀ!

Dimarts 17 de Juliol a les 10,30 h. Pça. Catalunya (Barcelona)

El president de govern Mariano Rajoy ha anunciat en sessió parlamentària el gran «atracament» a la classe treballadora, al 99% de la ciutadania, i amb això ha revelat algunes de les condicions imposades per l’emperadriu «Angela Merkel», el BCE i la burocràcia despòtica de la Unió Europea per «rescatar» als banquers d’Espanya i assegurar-se el retorn dels préstecs concedits per la banca especuladora d’Alemanya i Europa.

Rajoy passarà a la història com el «Gran Pinotxo» espanyol, el «Gran Protector» que amnistia el frau fiscal dels rics especuladors, com el traïdor que va lliurar les claus de la sobirania econòmica dels pobles d’Espanya, i per tant de la democràcia, als poders financers i polítics dominants de la Unió Europea. Els treballadors/es en atur som les víctimas escollidas per ser sacrificadas en benefici dels especuladors, banquers i grans empresaris:

– Es retalla la prestació de desocupació a partir del 7 º mes per la rebaixa del percentatge de la base reguladora del 60% al 50% que pot representar fins un 17% menys. Aquest retall afectarà la gran majoria de treballadors amb baixos salaris la prestació d’atur sigui inferior al límit màxim de 1.087,21 euros mes (sense fills a càrrec).

– L’increment de l’impost al consum IVA en copejar particularment a la ciutadania amb rendes més baixes, provocarà molt patiment entre el col · lectiu de desocupats/des sense ingressos, o amb baixes prestacions i subsidis. La reducció de les cotitzacions socials en dos punts als empresaris amenaça la sostenibilitat de les pensions contributives que servirà d’excusa per a noves retallades. El robatori de la paga extra de Nadal als empleats públics és el senyal per generalitzar retallades de salaris a la resta de la classe treballadora.

Totes aquestes mesures lluny de crear ocupació i treure’ns de la crisi, ens s’empobriran, agreujaran la recessió econòmica, reduiran els ingressos i amb això augmentarà el dèficit i deute públic. Més endavant, Rajoy i els seus còmplices, ens amenaçaran amb noves retallades. Hem de dir PROU! No podem tolerar que ens robin sistemàticament, en benefici dels grans empresaris i banquers! És l’hora de sortir al carrer, d’organitzar assemblees d’aturats en barris i pobles, de lluitar units amb els nostres germans que encara tenen feina, amb la ciutadania que pateix amb nosaltres les retallades dels drets a la salut i educació! Combatem la tirania dels nous colonitzadors al servei de la Gran Banca Europea!

TREBALL DIGNE PER A TOTS O PRESTACIÓ PER DESOCUPACIÓ FINS LA RECOL · LOCACIÓ EFECTIVA!

Rajoy dimissió, per mentider, lladre, dèspota i traïdor!

Coordinadora d´assemblees i col.lectius de treballadors/es en atur de Catalunya (*) (*) Assemblees i col.lectius d´ aturats/des de Barcelona, Castelldefels, Cerdanyola-Ripollet, “Plataforma social los lunel al sol” Montcada i Reixach, “Desocupats pel dret a un treball digne” de Vilanova i la Geltrú. Assemblea aturats/es “Casc Antic”.

E-mail: paradoparada@yahoo.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s