[CONCENTRACIÓ] Davant la seu del Partit Popular. Cerdanyola 18-07-12

Dimecres, 18 de juliol a Cerdanyola. Ens sumem a una iniciativa de concentracions  d’arreu de l’Estat Espanyol. 19 hores.  Plaça Abat Oliva per preparar la concentració, pancartes, lemes, cassoles, xiulets etc. 20 hores. Davant la seu del Partit Popular c. Torrent, 36. Esperanza Aguirre a la campaña «NO MÁS IVA, NO MÁS IVA»  explicant les greus conseqüències si es pujava.., Abril 2010:

Rebuig a la política del partit en el poder :El PP es complaent amb els poderosos (exèrcit, monarquia, defraudadors fiscals, etc) i dur amb amb l’estafa als  més febles ( serveis públics, drets laborals, prestació d’atur, renta social, llei dependència, jubilació, habitatge, etc.) Tampoc podem deixar de banda els partits polítics que també ténen poder als nostres governs aplicant les mateixes polítiques que desfavoreixen els bens comuns  i l’estat del benestar del poble i facilitant que ens aboquin a la misèria.

Andrea Fabra, Diputada PP, aplaudiendo y gritando «Qué se jodan» cuando Rajoy anuncia el recorte en desempleo. Així és preocupen de la ciutadania… 

AcampadaCDV: «El problema no és que pujin els impostos, el problema és que amb aquests diners sabem que no els invertiran a serveis socials i bàsics de la ciutadania, sino en delictes de CORRUPCIÓ, rescats y deutes als Bancs, escàndols de corrupció, despilfarro a Monarquia,  autocontractacions, llarg etc.»

LA RESSIGNACIÓ NO ÉS LA SOLUCIÓ!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s