[ACTA] Assemblea general 24-09-2011

ORDRE DEL DIA
1. Resum i valoració de les accions
2. Organització interna
3. Comissió comunicacio i difusió
4. Properes accions
5. Cooperativa integral catalana
6. Antena de telecomunicacions a st. francesc / adam i eva

1. Resum i valoració de les accions
Valoració molt positiva de l’acte de la Jornada d’Educació ja que es va poder realitzar un aprenentatge col·lectiu sobre la realitat lamentable de les retallades a l’educació pública. S’ha d’agrair la presència i la dinamització al conjunt de persones que van participar també en les activitats per la mainada.

En relació amb l’educació, s’ha de reconsiderar el paper que representa el professorat. Les persones que exerceixen de professors a les escoles públiques representen un col·lectiu que ha sobrepassat unes proves i oposicions que els qualifiquen per exercir la seva tasca. És necessari conèixer que a les escoles privades i concertades no et garanteixen la qualitat del professorat , ja que les proves que es realitzen de manera estatal, en aquest cas, no tenen cap valor.


2. Organització interna

El grup de treball que va sorgir per realitzar una diagnosi/anàlisi de l’estat del col·lectiu en quant a termes d’organització, estructura i activitats, creu que la tasca que estan portant a terme les persones que formen part de la comissió de comunicació i difusió és molt positiva i efectiva.

D’aquesta manera, es planteja la dissolució d’aquest grup de treball per integrar-se i fusionar-se amb la comissió de comunicació, per tal d’agrupar més persones i així poder realitzar una crítica més àmplia al moviment, tenir més punts de vista i ser més efectius.

Existeixen comissions, com la de continguts, exceptuant les persones que treballen per l’educació pública, que actualment no es troben actives. Seria esperançador que tornessin a l’activitat que ja portaven a terme.

Respecte al punt d’informació, encara que ja es va comentar que no calia perquè cap persona es podia comprometre per temes d’horaris, i així es va acordar en assemblea, dues persones van declarar que podien realitzar una tasca informativa al local de La Clau, d’aquí a Nadal, tots els dimarts i els dimecres.

Cal marcar prioritats del moviment per tal de fixar uns objectius assolibles a curt i llarg termini que siguin clars i entenedors. D’aquesta manera tothom coneixerà els nostres objectius de manera clara i podrà col·laborar més directament amb el moviment. Si es marquen les prioritats s’aglutinarà més gent i creixerà la motivació, tant en les tasques de difusió com a les assemblees.

En referència al lloc i hora de les assemblees, es va decidir que les assemblees passarien a ser el DIUMENGE A LES 18:00 A LA PLAÇA. Es prega que es vagi pensant en la solució als dies de pluja, que encara no està clara.


3. Comissió de comunicació i difusió

Les tasques que s’han realitzat han estat l’”encartellada”, l’actualització del plafó d’informació, la creació d’un nou twitter i l’ordenació del wordpress.

Es troben per definir dues xerrades:

a) Tallers de Metodologia Assembleària
b) Taller de comunicació en moviments socials

4. Properes accions
Des de la Plataforma Cerdanyola sense abocadors se’ns informa que el govern municipal, amb connivència amb la Generalitat i obligada per les darreres resolucions judicials, té previst modificar el planejament urbanístic en l’àmbit del Centre Direccional al PLE DEL DIA 29, sense resoldre què fer amb el sòl contaminat de l’abocador de Can Planas. Volen liquidar el deute de 90 milions d’euros que té l’ajuntament amb diverses entitats financeres tot lliurant el sòl de Cerdanyola a la Generalitat perquè ella es faci càrrec.

Donat que és un problema social, ambiental i democràtic molt greu, perquè roba la sobirania del sòl de Cerdanyola als seus ciutadans alhora que no fa desaparèixer els abocadors del poble, preguem a tothom que es concentri DIJOUS 29 A LES 17:30h a la Plaça de l’Ajuntament. Es realitzarà una tasca informativa de la problemàtica i es pujarà al plenillo on els companys de la Plataforma exposaran les seves preguntes.

PREGUEM QUE ES FACI DIFUSSIÓ MÀXIMA, EL PROBLEMA ENS AFECTA A TOTS !!!

http://cerdanyolasenseabocadors.wordpress.com/

5. Cooperativa integral catalana
Alguns membres de l’#acampadacdv# van realitzar una breu explicació sobre en què consisteix la Cooperativa Integral Catalana (CIC) i sobre quins projectes estan portant a terme.

Es tracta d’una Cooperativa de producció, serveis i de consum, que desenvolupen el concepte de “moneda social” i desenvolupen els mercats d’intercanvi com una opció alternativa al “diner”.

El col·lectiu de la CIC a Cerdanyola es reuneix a La Clau cada Dimarts a les 19:30h. (com a excepció, aquest dimarts es reuneixen a les 19:00h)

Està previst que, com la CIC té cobertura legal per realitzar activitats comercials, tingui lloc a Cerdanyola el primer mercat d’intercanvi durant les Festes Majors Alternatives, el dia 12 de novembre.

6. Antena de telecomunicacions a st. francesc / adam i eva
La Plataforma que treballa aquest tema ha realitzat octavetes per difondre aquesta nova problemàtica a la població.

7. Suport aturats a Barberà
Un membre d’AcampadaCDV va anar a l’Assemblea d’Aturats de Barberà. Destaca una baixa participació i fa ressó de la demanda de suport dels aturats de Barberà.

8. Suport per La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca
La PAH està ocupant Incasòl (gestor de pisos i terrenys d’habitatge social). Són més de 300 persones. C/ Còrsega 270 (<M> Diagonal). Es demana suport i difusió.

DESCARREGA EN PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s