[XERRADA] Quin transport públic vol Cerdanyola?

(Microsoft Word - UN CENTRE DIRECCIONAL SENSE TRANSPORT P332BLI

L’Associació Cerdanyola Via Verda comunica:

L‘ASSOCIACIÓ CERDANYOLA VIA VERDA SEGUEIX TREBALLANT PER A EVITAR ELS TÚNELS INNECESSARIS, FARAÒNICS I CARÍSSIMS QUE DESTRUEIXEN EL PARC NATURAL DE COLLSEROLA

El passat mes de maig les associacions ecologistes ADENC i Cerdanyola Via Verda  vam proposar una moció per desprogramar i desqualificar la reserva de sòl prevista pel Túnel d’Horta viari. Dos partits la van presentar al Ple, Compromís per Cerdanyola i ERC, i la moció va ser aprovada.                  Us adjuntem la moció degudament certificada per l’alcaldessa per a que en veieu els acords si us cal.

Les entitats promotores vam considerar un èxit que la Moció fos aprovada.

No obstant però, les entitats volem deixar palès que tots els motius que s’exposaren en aquella moció, junts altres de molt clars, serveixen  també per a sol·licitar desestimar el Túnel d’Horta ferroviari que es preveu que també travessi el Parc Natural de Collserola.

És per això que tenim pendent de redactar i proposar, en breu, una altre moció que encari aquesta altre infraestructura de transport públic.

En el marc d’aquest debat sobre mobilitat hem preparat una xerrada-conferència debat que us presentem tot seguit, en la qual s’abordaran aspectes amplis de la mobilitat a Cerdanyola i al Vallès, i a la que us convidem a assistir-hi.

Associació Cerdanyola Via Verda

Font: http://www.viaverda.org/notunels.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s