[VIDEO] «Hi ha alternatives a la crisi» xerrada a càrrec d’Arcadi Oliveres a Ripollet

[CRÒNICA] «Hi ha alternatives a la crisi» 3-10-12

[CAT]

El passat dia 3 d’Octubre a les 20h. hi havia convocada una xerrada al Centre Cultural a càrrec d’Arcadi Oliveres. Cap a un quart de vuit, varen començar a arribar les primeres persones per a agafar lloc a la sala. A pocs minuts, no tan sols es van ocupar tots els seients, sinò que també hi havia gent dreta per tota la sala que no es va voler perdre l’acte. Com sempre, l’Arcadi no va decebre als assistents.

Tothom va sortir d’allà content d’haver assistit, malgrat que hi va haver alguna queixa sobre l’espai. Realment no comptàvem amb tota la gent que es va acostar i això va fer que gairebé una trentena de persones haguessin d’estar de peu.

Varies persones es van apropar també per conèixer els llibres que vam portar de l’Arcadi i d’altres autors, a més, van preguntar i i es van emportar informació sobre l’Assemblea 15M Ripollet.

L’Arcadi va deixar clar que «això no és una CRISI, sino que és una GRAN ESTAFA». Ens va explicar les relacions d’amiguisme que existeixen entre les grans empreses, banca i la política, donant fins i tot noms i cognoms d’alguns dels implicats.

Si us pica la curiositat i voleu saber-ne més, us adjuntem l’enllaç al video que es va emetre en directe de la xerrada. I també un de millor qualitat.

Moltes gràcies a tots i totes.

Video:

Enllaç a la notícia de la Revista Ripollet:

http://www.revistaderipollet.cat/?p=2473

 

[CAST]

El pasado día 3 de Octubre a las 20h. había convocada una charla en el Centro Cultural a cargo de Arcadi Oliveres. Hacia las siete y cuarto, empezaron a llegar las primeras personas para coger lugar en la sala. A los pocos minutos, no tan sólo se ocuparon todos los asientos, sino que también había gente de pie por toda la sala que no se quisieron perder el acto. Como siempre, Arcadi no decepcionó a los asistentes.

Todo el mundo salió de allí contento de haber asistido, a pesar de que hubo alguna queja sobre el espacio. Realmente no contábamos con toda la gente que se acercó y esto hizo que casi una treintena de personas tuvieran que estar de pie.

Varias personas se acercaron también para conocer los libros que trajimos de Arcadi y otros autores, además, preguntaron y y se llevaron información sobre la Asamblea 15M Ripollet.

Arcadi dejó claro que «esto no es una CRISIS, sino que es una GRAN ESTAFA». Nos explicó las relaciones de amiguismo que existen entre las grandes empresas, banca y la política, dando incluso nombres y apellidos de algunos de los implicados.

Si os pica la curiosidad y queréis saber más, os adjuntamos el enlace al video que se emitió en directo de la charla y un video con más calidad.

Muchas gracias a todos y todas.

Enlace a la noticia de la Revista Ripollet:

http://www.revistaderipollet.cat/?p=2473

2 Respuestas a “[VIDEO] «Hi ha alternatives a la crisi» xerrada a càrrec d’Arcadi Oliveres a Ripollet

  1. Bona nit,
    No vaig anar, pero he vist tot el video felicitacions tant amb al meu ex-professor com als organitzadors( un 10) i la gent que va anar.
    Solament dir que per poder minimitzar efectes futurs hauriem de fixar-nos objetius a nivell local i promoure la cocreació de noves formules de sinergies associatives de la societat civil.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s