[CAFÈAMBLLET] CIU i PSC amaguen escàndols de corrupció a la Sanitat Catalana

CAFÈ AMB LLET JUTJATS PER DESTAPAR ESCÀNDOLS MILIONARIS A LA SANITAT CATALANA

Dia: 27 setembre
Hora: 8:30h
Lloc: Cerdanyola i Ripollet quedem a la Renfe per anar
cap a la Ciutat de la «Justícia»


Ahir, 25 de setembre, al Parlament de Catalunya, la Comissió de Sanitat triava les persones que havien de comparèixer per investigar els escàndols de corrupció a la Sanitat a Catalunya, a casa nostra i als nostres nassos.

Demà 27 l’Albano i la Marta seran jutjats per investigar i destapar una trama complexa de corrupció a la nostra sanitat, acusats «d’atac a l’honor» a un assessor d’Artur Mas, i no precisament per difamació, ja que el que surt al vídeo és cert.

 CiU i PSC, que ténen majoria, ahir van votar en contra que empresaris, polítics i alts càrrecs implicats a diversos casos de corrupció compareguin i dónin explicacions davant el Parlament i la ciutadania.

També han evitat, amb aquests vots en contra, que periodistes que porten anys investigant sobre el tema puguin aportar tot el que saben al Parlament.

Ténen la legitimitat democràtica com per a decidir el que a la ciutadania no ens interessa, que això surti a la llum i que continuem creient que si hi ha «retallades i crisi» no té res a veure ni influència amb uns quants personatges «rellevants» que han ficat les mans a les arques públiques per a portar-les a les seves butxaques sense cap problema i amparats per les institucions i els seus responsables???. (Sense oblidar, es clar, d’altres factors político-econòmics que ja coneixem).

Si aquells qui «ens representen» amaguen la corrupció a les seves files, vol dir que la ciutadania volem que així sigui ??
A quines proves ténen por?!?
Quina relació hi ha entre aquests partits polítics i els escàndols milionaris??

Ens preguntem quin partit portarà al seu programa electoral la re-obertura d’aquesta comissió, o, anant més enllà, es compremetrà a aplicar mesures sobre responsabilitat política evitant la corrupció que ara és contínua i desmesurada de les seves files??

Podeu veure el vídeo del Parlament amb les votacions Contra la Transparència aquí*:

Aquest és el camí «democràtic» que volem ??  O el podriem anomenar hipòcrita i còmplice?
Hem de tenir en compte que l’autodeterminació d’un poble sobirà és incompatible amb la corrupció, opacitat i complicitat  de qui governi, per molt que estigui «legitimitat» a les urnes, i que si participa al joc corrupte hauria de carregar amb les conseqüències, que les dissimulen com a legals tot i que són il·legítimes.

[CafèAmbLlet] Comunicat: Hem fet tot el que hem pogut. Ara necessitem tot el vostre ajut. (Cliqueu aquí)

Des de l’AcampadaCerdanyola donem tot el nostre suport a @_cafeambllet al judici de demà perquè tots/es sóm la Marta i l’Albano i continuarem difonent i lluitant contra la censura i a favor de la veritat, justícia i llibertat.

*Part del text és del vídeo de www.cafeambllet.com

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s