Comunicat de l’Acampada CdV en suport a l’ocupació del Congrés del 25 Setembre.

                                                                                                                                   

Breu resum sobre el 25S a Barcelona
Nota dels fets a Madrid

Mentre actualitzem el bloc, aqui algunes de les imatges significatives que els principals mitjans de comunicació no mostraran:

[LIVESTREAM] Televisions en internet en emissió en directe

COMUNICAT:

Veïns i veïnes de Cerdanyola,

Com tothom ja sap, en el present moment el nostre país està sent el blanc d’un atac dirigit per la pirateria financera internacional en conxarxa amb uns governs – el del PP des de Madrid i el de CiU a Catalunya – que representa a les èlits tradicionals de l’Estat espanyol.

Els actuals i anteriors dirigents polítics aprofiten una crisis creada a consciència per aquests especuladors financers amb l’objectiu d’imposar la seva pròpia agenda, és a dir, per destruir els pocs espais de prestació de recursos que oferia l’Estat del benestar (Sanitat , educació universal, sistema de pensions…etc.).

La reforma laboral duta a terme pel PP  i per les patronals no ha estat pensada per solucionar la situació econòmica sinó per empitjorar-la. A hores d’ara ha desfermat un procés de destrucció massiva del teixit productiu del país i de les condicions laborals de les quals gaudíem. Es tracta de tota una declaració de guerra contra la classe treballadora d’aquest país.

La Banca ha guanyat milers de milions d’euros quan les coses els anaven bé i ha rebut altres milers provinents dels impostos de tothom quan les coses han anat malament.

Aquestes mateixes entitats desnonen cada dia sense pietat a centenars de famílies que no poden fer front a les seves hipoteques per culpa dels aberrants nivells de desocupació que s’estan patint. Una gran part del país, els que ja ho han perdut tot, continuen amb deutes amb els bancs i es troben sotmeses a una mena d’esclavitud per deutes.

Davant d’aquesta situació des de l’assemblea del 15M de Cerdanyola del Vallès decidim donar suport a la concentració que a Madrid envoltarà el Congrés dels Diputats el proper dimarts 25 de Setembre. Per a qui no pugui anar a Barcelona s’ha quedat a la Porta del Parlament a les 18:00 hores.

Des del 15M Cerdanyola del Vallès no creiem que les coses se solucionin per si mateixes a partir d’aquesta protesta a la qual sens dubte cal acudir. El camí a seguir per sortir d’aquesta situació serà dur i lent. La solució passa sens dubte per prendre mesures valents, com ara negar-nos a pagar el deute, nacionalitzar la banca i els sectors estratègics i construir un nou sistema polític, entre d’altres moltes actuacions de gran abast; Tot un repte per a la nostra societat.

En conseqüència des d’ara mateix cridem a tothom a organitzar-se i treballar per perfilar les alternatives concretes a nivell polític i també econòmic que de ben segur aniran sorgint en els propers mesos, alternatives on hauran d’imperar els principis de justícia social i igualtat que tots desitgem.

Visca el poble i abaix el govern dels corruptes.
Cerdanyola del Vallès a 17 setembre de 2012

Teresa forcades parla sobre el 25S i l’acció al Congreso

Una respuesta a “Comunicat de l’Acampada CdV en suport a l’ocupació del Congrés del 25 Setembre.

  1. Pingback: [ACTA] Assemblea general 21-09-12 | acampadacdv

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s