[VIDEO] Desnonament del Martí aturat a Cerdanyola – Juntes, podem! 06-07-12

Desnonament aturat a Cerdanyola!!
Enhorabona Martí i família!!! Tot i que la lluita continua..
Endavant PAH, estem amb vosaltres!!!

XucuxuProductions

Fins al 15 de setembre, que li han posposat, seguirem lluitant per a que els facilitin un lloguer social!!
Seguim!

2 Respuestas a “[VIDEO] Desnonament del Martí aturat a Cerdanyola – Juntes, podem! 06-07-12

 1. Rosa Guallar López

  A mi aquest video m’emociona. Gràcies Miguel per haver filmat aquestes imatges històriques d’una lluita unitària a Cerdanyola. Gràcies perquè tenim enregistrat un patrimoni de tots, perquè va ser una acció unitaria de molta gent. Amb aquest vídeo podem fer memòria d’aquesta acció i recordar que junts es pot fer, es pot guanayar.
  Haig de reconèixer que m’agrada veure entre la gent força representants municipals, regidors/es que éren allà des de primera hora del matí, regidors i regidores que avui dia no estant en la lluita per defensar els nostres drets (serveis públics, habitatge…), regidors i regidores que estant en partits polítics que executen i inflingeigen el dolor a la ciutadania mitjançant les retallades, causant l’endeutament públic, agenollant-se davant dels poders financers, fins i tot en partits que exerceixen la represió, que agredeixen brutalment la ciutadania que es manifesta. I en canvi en aquest vídeo els veiem allà, al carrer, miran d’evitar el desnonament. I per un moment pots imaginar, de lluny, com seria una ciutat, un país, en què els polítics vertaderament treballésin amb la ciutadania, estiguessin al seu costat, protegissin a ultransa els seus drets socials i laborals.
  I per sort hi ha els regidors i les regidores que saps que sempre els tens al costat, que sempre hi són, en la lluita i a dins de les institucions, saps que no et trairan mai. Ho saps. I és clar, hi comptes sempre amb què estaran al carrer, al nostre costat, en la lluita. Gràcies a tots ells i elles, perquè són l’esperança.

 2. Albert Gonzalez

  Aquest no ha sigut el primer intent de desnonament a Cerdanyola,ni sera el ultim,tenim politics (pocs) que sempre hi son amb els problemas de la gent (grans o petits),tenim altres que i son i que hi seran ,sempre que els empenyem,perque encara no ho han entes.
  Han estat escollits per solucionar-nos els problemas i gestionar el dia a dia del poble.
  Han de guiarnos cap una manera de viure mes sostenible,pero no ho faran si no els senyalem el cami a seguir,cami dur i sense floretes ,ni fotos,.
  Cambi que comença desde Abaix cap a dalt.
  Els ciudatants presionem als politics locals,ells als comarcals,aquestos als autonomics i d´aqui als estatals,per fer lleis , administrar-les i que afavoreixin als mes febles.
  Lo del divendres ha sigut un petit exit i model a seguir per cambiar les coses.
  felicitats als que hi van ser.

  Albert G.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s