[XERRADA] Què és l’Auditoria ciutadana del Deute? 16-06-12

[INFORMACIÓ] Situació financera límit a Cerdanyola 

Aquesta xerrada té com a objectiu informar sobre en què consisteix l’Auditoria ciutadana del Deute, què podem fer respecte al deute, quins mecanismes tenim, a nivell general i local, per a demanar comptes dels «despilfarros» passats i futurs al nostre Ajuntament… i més.

+ info:

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute “No devem! No paguem!”

Ciutadans, assemblees del 15-M i de diverses xarxes i organitzacions socials d’arreu del territori, estan constituint la Plataforma Auditoria Ciutadana per demostrar la il·legitimitat del deute, denunciar els seus responsables i exigir el NO PAGAMENT del deute il·legítim.

A l’estat espanyol, com a d’altres països de la perifèrie europea, som testimonis de com la crisi del deute és utilitzada per justificar polítiques d’ajustament i d’austeritat amb les quals es destrueixen els drets socials i laborals conquerits gràcies a l’esforç i la lluita de generacions passades. Amb total impunitat es retallen i privatitzen serveis públics bàsics, com l’educació, la sanitat i els serveis socials. La ciutadania observa amb impotència com s’endarrereix l’edat de jubilació, es precaritzen les seves condicions de vida, es congelen les pensions i desapareixen els drets laborals.

2 Respuestas a “[XERRADA] Què és l’Auditoria ciutadana del Deute? 16-06-12

  1. Sort que encara queda gent solidària amb empenta i sensibilitat social a Cerdanyola. Tant de bo el barri de Canaletes desperti de la seva letàrigia i es mobilitzi massivament contra un tipus d’injusticia que l’afecta directament: el preu abusiu de l’Ibi que han duplicat en els últims anys i que enguany han incrementat en un 8% mentre creixen l’atur i les retallades de sous. La recollida i lliurament de més de 800 signatures de protesta a l’ajuntament fa mes i mig no ha tingut resposta oficial. Ens toca tornar a moure fitxa i demostrar la nostra convicció i fermesa contra la injustícia.

  2. Pingback: [VIDEO] Auditoria Ciutadana del Deute 16-06-12 | acampadacdv

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s