[NOTÍCIA] La PAH demana la condonació del deute del veí cerdanyolenc Martí Marco

NOVETAT!
LA ENTITAT FINANCERA HA AJORNAT DURANT 2 MESOS EL DESNONAMENT, FINS AL JUNY. CONTINUAREM LLUITANT PER A QUÈ EN AQUEST TEMPS ES RESOLGUI AQUEST GREU PROBLEMA.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca demana a Bankia la condonació del deute del veí de Cerdanyola Martí Marco, que serà desnonat el proper 4 de maig. Des de la Plataforma ha denunciat passivitat municipal en aquest cas i reclama a la ciutadania que doni suport a aquest veí el dia del desnonament.

Un veí de Cerdanyola, Martí Marco, serà desnonant del seu pis el proper 4 de maig. Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) critiquen la passivitat de l’ajuntament davant aquest problema i demanen a la ciutadania que sigui solidària i que acompanyi Marco en aquesta jornada en la qual el faran fora del seu habitatge.

Martí Marco explica que ha demanat un ajornament de 60 dies per fer efectiu el desnonament per tal de guanyar temps, però, segons indica encara no té cap resposta del jutjat. Marco comenta que ha començat a treballar fa poc, però que el contracte és precari i no sap fins quan tindrà ingressos. La seva dona treballa a Ripollet i només disposen de 400 euros al mes. Tot i que fa poc des de Serveis Socials i Cáritas li han ofert un habitatge a la Ronda Guinardó de Barcelona, amb un lloguer de 150 euros, explica que només en despeses de serveis i transport per anar a treballar ja no els quedaria res. Per això, demana un pis a Cerdanyola i poder estalviar les despeses de transport públic.

L’afectat, qui es confessa molt decepcionat dels polítics, dóna les gràcies amb ironia “a l’alcaldia i a la resta de partits polítics que des de fa un mes i mig no han fet res per solucionar el problema, tot i estar al cas del mateix”. A més, recorda al regidor Francisco Ortiz que el proper 4 de maig “estigui a la porta de casa meva com em va prometre”.

Un altre membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, José Villacañas manifesta el seu desacord amb el govern municipal “per la deixadesa que estan tenint amb aquest problema” i demanen a tots els grups municipals “que compleixin amb les promeses que es van aprovar en la moció del passat mes d’octubre.

Martí Marco i membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca han demanat avui a la sucursal de Bankia de la rambla Sant Esteve de Ripollet la condonació del deute de Marco. El col.lectiu proposa que l’entitat bancària es quedi l’habitatge, però que la família pugui continuar vivint-hi amb un lloguer de caràcter social. Jose Villacañas, un dels membres de la plataforma que ha acompanyat Marco en la petició, ho explicava.

La plataforma demana a la ciutadania que faci suport a les convocatòries de protesta del col.lectiu ja que consideren que es defensa dels drets de tota la població.

  • [AUDIO] Martí Marco: demano un pis de lloguer social a Cerdanyola.
  • [CONVOCATÒRIA] Bankia vol desnonar un veí de Cerdanyola, concentració a l’entitat (24-04-12)
  • [NOTÍCIA] Els afectats per la hipoteca denúncien “deixadesa municipal” a Cerdanyola del Vallès Cerdanyola al dia.

Font text i audio: cerdanyola.info

Una respuesta a “[NOTÍCIA] La PAH demana la condonació del deute del veí cerdanyolenc Martí Marco

  1. Pingback: [ACTA] Assemblea General (27-04-12) | acampadacdv

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s