[ACTA] Assemblea General 13-04-12

Ordre del dia
1.Valoració d’accions passades
– Vaga General 29M
2. Pah Cerdanyola, proper desnonament 4 maig
– Plataforma Cerdanyola 2000
3. Accions futures
– Plataforma Sanitat Pública: Acte de presentació IPP 20Abril
– Convocatòria Mundial 12 – 15 maig (Global day)
– Marxa Vallès Occidental 4-12M
4. ROM (Reglament Orgànic Municipal)
5. Altres
6. Proper ordre del dia 

Ateneu de Cerdanyola, 13 de maig de 2012.
Al repassar l’ordre del dia s’ha decidit, per unanimitat, prioritzar com a 2n punt el possible desnonament del company Martí, que hi és present a l’Assemblea i afegir-ne de nous.

1.Valoració de la  vaga del 29 M

A Cerdanyola els piquets i la manifestació es valoren molt positivament. A tots dos actes van acudir moltes persones, els nivells de combativitat van ser molt bons.

Un cop acabada la vaga es percep que els sindicats majoritaris no han sabut vendre la victòria ni marcar un full de ruta per derogar la nova reforma laboral i les retallades socials. En aquest context el 15M tindrà un paper cabdal alhora de fixar nous objectius. Les mobilitzacions han de continuar.

2. Desnonament del Martí

El Martí, veí de Cerdanyola i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha estat informat que el proper 4 de març serà desnonat del seu pis.

L’objectiu del Martí es aconseguir que no el facin fora, per això, vol entaular converses amb l’entitat que el vol desnonar (Caja Madrid). Si no mostressin voluntat per solucionar la situació, la PAH iniciaria la campanya de mobilització per aturar el desnonament.

Així doncs, si la via diplomàtica fracassa, convocarem a tothom el matí del dimarts 24 d’abril a la porta de l’oficina de Caja Madrid a Ripollet. A l’endemà a la tarda, dimecres 25 abril, faríem una roda de premsa al Casal parroquial de Cerdanyola.

Ens expliquen que el tema de la Ana de Montflorit encara està en tramitació judicial. Continuem amatents per si necessités alguna cosa de nosaltres.

Plataforma Cerdanyola 2000

Els veins del barri Cerdanyola 2000 vénen a recolzar al veí Martí.
A més, tornen a presentar-se, i expliquen per a qui no la coneix, que s’han hagut d’organitzar en una plataforma per denunciar l’abandó que com es sabut pateix el seu barri. Els veïns i veïnes volen denunciar la deixadesa general en els serveis que impera a la zona  (jardineria, escombraries…).

Per a denunciar-ho ens conviden a passar a la roda de premsa que han convocat al local de Solidaritat per la Independència el divendres 20 d’abril a les 19.30.

3.Accions futures
Presentació de la IPP de la sanitat.

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública de Ripollet – Cerdanyola ha preparat una xerrada per divulgar en que consisteix la Iniciativa Penal Popular que estan duent a terme contra el govern criminal i corrupte d’Artur Mas.

Han convocat l’acte aquest divendres a les 19:00 hores a l’Ateneu de Cerdanyola. Estem tots i totes convidades.
Alerta! Coincideix amb la roda de premsa de Cerdanyola 2000.

Manifestació 12 Maig

El 12M hi haurà una jornada de mobilització internacional. La convocatòria s’ha llençat des de diversos moviments a nivell mundial (15M, Occupy Wall Street,..etc.)

Així el 12M tornem a cridar a tothom al carrer. A casa nostra, la jornada de protesta s’estendrà al llarg dels dies 12-15 de març.

Marxa Vallès Occidental cap a Pl.Catalunya
La coordinadora del Vallès Occidental es planteja fer una marxa per diversos municipis de la comarca que partirà de Viladecavalls el dia 4 i arribarà a Montcada i Reixac el dia 11 per dirigir-se cap a la manifestació el 12 a Pl.Catalunya. Valorem la possibilitat de sumar-nos a la marxa en la darrera jornada al seu pas per Cerdanyola i fins arribar a Montcada.

4. Comissió ROM (Reglament Orgànic Municipal)

La comissió que vol reformar el reglament de funcionament de consistori municipal -anomenat ROM- sembla que s’ha quedat aturada. La comissió de revisió del ROM va entrar pel registre municipal un munt d’al·legacions que encara no han rebut resposta. Els treballs sembla que estan congelats.

Des de la comissió ens demanen que la gent es presenti voluntària per integrar la comissió. Qui vulgui presentar-se cal que empleni la sol·licitud i l’entri al registre de l’ajuntament.

5. Altres
Tornem a la plaça!

El proper divendres 27 d’abril a les 18:00 hores tindrem la propera assemblea com a 15M Cerdanyola. Es decideix que la tornem a fer de nou al carrer. Convoquem també una Caçolada per fer enrenou i que se’ns vegi, cal ser molt puntuals. Ens veiem als carrers!!!

Es comenta de rememorar el 15M amb activitats, potser dinar popular i xerrades a la plaça. Com el 15 de maig és dijous, es proposa traslladar-ho a dissabte i convocar tothom qui va fer possible que sorgís el moviment a Cerdanyola. Seguirem pensant per a fer propostes la propera assemblea.

6. Proper ordre del dia
1. PAH Cerdanyola, proper desnonament 4 maig
2. Valoració accions passades
(Concentració contra repressió, trobadaVallès Occidental, Sanitat: Acte presentació IPP,  Roda premsa Cerdanyola2000)
2. Conmemoració 15M-19M
3. Més accions futures
(1 maig, Jornades  12-15M, dissabtes al sol.etc)
4. Altres (Info Eurovegas, i més)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s