[CONVOCATÒRIA] Preparem la Vaga General a Cerdanyola 16-03-12


Correu: cerdanyolaenvaga@gmail.com
Twitter: @vagacerdanyola
Facebook: http://www.facebook.com/cerdanyolaenvaga
Bloc: http://cerdanyolaenvaga.blogspot.com/


  • Article d’opinió: Cerdanyola en vaga! ->
Contra la reforma laboral: Unitat i Vaga General!

El govern del PP arrenca traient tota l’artilleria contra els treballadors i treballadores. Lligat directament als interessos empresarials, les seves primeres mesures, com la congelació dels sous de funcionaris i la pujada l’IRPF, marcaven l’inici de la seva legislatura. Ara, amb la Reforma Laboral, l’ofensiva s’accelera. S’abarateixen els acomiadaments, es facilita la seva tramitació, es redueix la negociació col·lectiva oferint a l’empresari que es “despengi”, cosa que li permet unilateralment baixar els salaris i empitjorar les condicions, es donen més diners públics a l’empresari…

Com no podia ser d’altra manera, el PP rep el suport entusiasta de la CEOE, La Unió Europea i de CIU. El partit de la burgesia catalana demostra així que primer és burgesia i després és catalana, doncs la política econòmica del Govern porta associada una retallada a l’autonomia pressupostària de les comunitats autònomes. La reforma anunciada amb data pel PP no va tenir mobilitzacions generalitzades per aturar-la. Acabada d’aprovar, la Unió Europea ja avisa que no n’hi ha prou però nosaltres sí que diem que ja n’hi ha prou.

El 29 de Març tots i totes a la vaga. Cal organitzar-se als barris, a les fàbriques, entre els aturats i les aturades, a les escoles, perquè aquesta jornada no es quedi en un fet simbòlic com pretenen les burocràcies sindicals. Cal fer un veritable pla de lluita que acabi amb la reforma laboral, amb les retallades en educació i sanitat, amb les privatitzacions, que doni treball als aturats i aturades. Ni un euro més per rescatar a banquers: que la crisi la paguin els capitalistes.

Recuperem Cerdanyola en Vaga!
Contra la reforma laboral: 
Unitat i Vaga General!

J.A.

font: http://www.cerdanyolacrida.net/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s