[ACTA] Assemblea general 09-03-12

Per falta de quòrum es decideix  no tractar només alguns punts de l’ordre del dia.

El 27 de febrer es va celebrar un acte de protesta contra Caixa Madrid, a la porta de la sucursal que aquesta entitat té a Cerdanyola del Vallès. Amb la  protesta es  volia denunciar que aquesta Caixa està a punt fer fora a uns veïns de Badia del Vallès per no poder fer front a la seva hipoteca. Ara la caixa s’asseurà a negociaramb ells, que ja ens informaran. A la concentració, convocada per la PAH, hi van acudir una trentena de persones. La valoració és molt positiva.

El dia 24 de març hi haurà una manifestació pel dret al treball a Cerdanyola i Ripollet. La manifestació, convocada per la recentment creada plataforma aturats de Ripollet-Cerdanyola pretén denunciar que a dia de avui hi ha més de 9.000 aturats entre els dos municipis. Aquest dimecres dia 14 de març hi ha una roda de premsa al Centre Cívic del Pont Vell per explicar en què consistirà la mobilització.

Ens informen que el dissabte al sol sobre la nova reforma laboral queda suspès. El problema no és de ponents ni de temàtica. La xerrada no es fa per la sobresaturació d’activitats que té el calendari d’activitats del Vallès. Potser més endavant es troba un lloc i un  moment i es decideix fer-la.

Davant la imminent convocatòria de Vaga General el dia 29 de març es decideix convocar una reunió d’emergència a La Clau per tractar de crear un Comitè de Vaga a Cerdanyola del Vallès. Ens veiem aquest divendres dia 16 març al Casal Popular La Clau

Una respuesta a “[ACTA] Assemblea general 09-03-12

  1. Ignacio. Barquin

    Yo sí es en un entorno unitario sin fisuras y para trabajar por ella no tendría problema en colaborar pero me ausento el 21hasta el 12 de Abril por tanto lo lamento pero poco puedo aportar, en cualquier caso ánimo y a currarselo. SALUD

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s