[NOTÍCIA] Protesta contra la subhasta d’un veí de Badia a Caja Madrid 27-02-12

Un veí de Badia del Vallès, recolzat per una vintena de persones i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Cerdanyola, s’ha reunit amb el director de Caja Madrid del carrer de Lluís Companys per intentar aturar la subhasta del seu pis. L’entitat s’ha compromès en donar-li una resposta en les próximes hores. La Plataforma recolza l’acció i anuncia la creació d’una mesa de negociació conjunta amb Ripollet i Montcada per tractar els casos d’afectats.

 

Una vintena de persones han protestat aquest matí davant l’oficina de Caja Madrid del carrer de Lluís Companys per intentar aturar el procés de subhasta del pis d’un veí a Badia del Vallès. L’afectat, Fufana, està a l’atur, té família a càrrec i té un deute de 103.000 euros amb l’entitat per no fer front a les quotes hipotecàries des de fa 24 mesos.

Amb el recolzament de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Cerdanyola, veïns i veïnes de Badia han acompanyat Fufana qui ha pogut parlar amb el director de l’oficina per intentar arribar a un acord per aturar el procés de subhasta i de qui ha tret el compromís d’intentar-ho. Segons explica l’afectat, el director s’ha compromès a parlar amb la direcció general de Caja Madird i donar-li una resposta en les próximes hores.

Fufana agraeix als presents l’acompanyament i el recolzament en uns moments molt durs per a ell i la seva família i indica que tots lluiten per una mateixa causa “aconseguir un sostre per viure”.

Des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Cerdanyola, Conxita Estepa feia una crida a continuar lluitant per aturar els desnonaments i anunciava la creació d’una mesa de negociació de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i en la que, assegurava “Badia també ha de ser-hi”.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Badia del Vallès ha llegit un comunicat en el que indica que “els habitatges del municipi són de caire social, amb uns requisits especials, per poder accedir-hi que han complert les famílies. Segons l’escrit, “les immobiliàries, els bancs i els tasadors, han fixat els preus concedint préstecs per un valor fins a cinc vegades superior al real, sense que les administracions públiques hagin fet les inspeccions corresponents. A més, recalquen, “dins dels afectats per les hipoteques de Badia, hi ha famílies que es van acollir al Protocol de col.laboració de la secretaria d’habitatge i Caixa Catalunya amb execucions de desnonament, algunes dels quals estan tenint problemes, ja que se’ls exigeix el pagament a hisenda dels impostos que genera, la transmissió a la caixa”.

Font i imatges: 

www.cerdanyola2000.com

http://cerdanyola.info/web/menu_principal/inici/noticies/2011/2012/02/27/protesta_subhasta_pis_badia

Asamblea de parad@s y afectad@s hipotecas de Badía

http://asambleaparadosbadia.blogspot.com

Plataforma d’Afectats per la hipoteca – Cerdanyola

http://pahcerdanyola.blogspot.com/

2 Respuestas a “[NOTÍCIA] Protesta contra la subhasta d’un veí de Badia a Caja Madrid 27-02-12

  1. Hola soy toni de la plataforma de vecinos cerdanyola2000 (cerdanyola2000.com) en colaboración con la P.A.H., recogimos el video testigo del momento de la convocatoria cerdanyola-badía, éste es el enlace del vídeo, por si queréis colgarlo o mostrarlo, ánimos, un saludo.
    Enlace del vídeo:

  2. Muchas gracias Toni!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s