[CONVOCATÒRIA] Manifestació contra la reforma laboral (diumenge 19-02-12)

Davant  la catastròfica reforma laboral que ha preparat el Govern de Mariano  Rajoy (PP) per decret, i recolzada pel CIU, ens transforma en esclaus de les empreses, no podem estar callats!

  •  Concentració 11h a Plaça Catalunya
  • #BlocCrític 11:30 Enric Granados / Diagonal
Aquest  19 de febrer, els sindicats majoritaris, còmplices de moltes de les situacions viscudes en la actualitat, convoquen una manifestació per  reclamar al Govern que modifiqui o anul·li en les properes setmanes la  reforma laboral.
El  contracte per esclavitzar joves per 400 € al mes, la dilapidació dels  convenis col·lectius, que tots els acomiadaments passin a ser procedents  i s’hagi d’acudir als jutjats per a demostrar que un acomiadament és  improcedent … són només una mostra del brutal retrocés en drets  laborals que estem patint les treballadores i treballadors.
És per això que davant aquesta situació, han sorgit dues convocatòries per a no quedar-nos a casa i fer sentir la nostra veu:
  • Concentració 11h a Plaça Catalunya:  convocada sota el nom d’usuaris en lluita, aquesta convocatòria compta  també amb el suport de l’Assemblea de Sant Andreu i de la PUDUP. Aquesta  convocatòria sorgeix de la necessitat de prendre el carrer sense  compartir espai nirecorregut amb la manifestació de CCOO i UGT. Els  lemes són clars:
Ni reforma laboral – Ni retallades – Ni pacte social !
Prenem el carrer!
  • #BlocCrític 11:30 Enric Granados / Diagonal: proposta sorgida dels @ iaioflautas (http://www.iaioflautas.org/) i recolzada per alguns barris i CAP’s, consistent en una manifestació paral·lela però ben   diferenciada, amb la intenció que tot el moviment pugui sortir unit i   participar en la que s’espera sigui una manifestació massiva, però   alhora, mantenint els nostres principis que fa 9 mesos vàrem acordar a les diferents places de tot Catalunya i l’Estat espanyoli que són els d‘apartidisme’, ‘asindicalisme’ i «sense banderes«.
Aquest #BlocCritic tindrà a la capçalera, com a totes les nostres   manifestacions, una pancarta en contra d’aquesta reforma i les retallades, sense sigles ni banderes, i no entrarà a Passeig de Gràcia   fins que no passin clarament la dels sindicats. Amb això farem sentir  la  nostra veu juntament amb la de milers de ciutadans més, donant opció  a  aquells que també estan cansats de banderes i sigles puguin unir-se  a  nosaltres!
No podem rendir-nos i fer allò que al poder li agradaria, quedar-nos al sofà.             El carrer és nostre i ni el govern ni ‘quatre banderes’ ens faran callar!
Des de la comissió de comunicació de acampadabcn, davant la falta d’una proposta unitària consensuada que reuneixi tot el 15M, hem cregut convenient difondre tant una com l’altra convocatòria, però abans que res, donem suport i reivindiquem el nostre dret de sortir als carrers juntes.
+ info
11h
Evento en facebook:
Twitter: @Usuarisenlluita #19f
11.30h
Evento en Facebook:
Twitter: @iaioflautas #BlocCrític

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s