[CONVOCATÒRIA] Reunió comissió ROM 08-02-2012

Us informem que el proper dimecres dia 8 a les 18:00 al vestíbul de l’Ateneu es farà una reunió per tractar el tema del nou ROM. Es tracta d’una reunió preparatòria de  l’estratègia quant a participació nostra en el si de la comissió municipal i l’estratègia a portar en relació al procés de constitució de la comissió ciutadana per a l’elaboració del ROM.


ORDRE DEL DIA

1. Torn tancat d’intervencions d’enfocament de la tasca de la comissió dins
de la conjuntura actual
2. Abordatge dels tres àmbit d’incidència.
3. Fórmules de participació del 15M en la comissió municipal creada.
4. Tancament.

1. Torn tancat d’intervencions d’enfocament de la tasca de la comissió dins de la conjuntura actual.

2. Abordatge dels tres àmbit d’incidència:

Primer: fórmules de participació de la societat civil en el govern municipal: associacions, consells, consultes, referèndums, veu al ple, mocions ciutadanes, oficina contra el frau i per la transparència municipal, … i qualsevol altre proposta que se’ns acudeixi.

Segon: aconseguir que el funcionament intern de la institució: ple, comissions, … sigui el màxim de democràtic dintre del marc representatiu evitant tenir un marc autocràtic on alcaldia o equip de govern facin i desfacin sense possibilitats de control efectiu. Permetre així als grups municipals puguin tenir joc democràtic i més connexió amb la ciutadania.

Tercer: no defugir el repte, la necessitat de generar el nostre propi model d’ajuntament radicalment democràtic, participatiu i socialitzador. Buscar informació de com funcionen a altres municipis de caire progressista i socialitzador: municipis com Marinaleda, realitats progressistes municipals de Veneçuela, Bolívia, Equador, Brasil, municipis de Girona on l’esquerra ha guanyat,  municipis d’Euskal Herria, … qualsevol exemple en definitiva sigui d’on sigui i sense prejudicis i des del punt de vista de la unitat de les forces progressistes i de transformació social que ens pugui ajudar a aprendre i construir el nostre propi model d’ajuntament al servei de les classes populars a partir del 2015.

3. Fórmules de participació del 15M en la comissió municipal creada.

4. Inici puntual a les 18 H. Temps estimat de la reunió 1 H. i 30 m. Compromís de trasllat de l’acta de la reunió a la llista de distribució de correu per a la seva avaluació divendres 10-2-2012.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s