[NOTÍCIA] Moratòria de dos mesos pel desnonament del 7 de febrer


Us informem que el desnonament previst pel dimarts 7 ha sigut ajornat. La movilització prevista es desconvoca. Us enganxem el comunicat de la PAH de Cerdanyola:

Benvolguts/des companys/yes,

Us informen que s’ha paralitzat el desnonament previst pel proper dimarts dia 7. La jutgessa ha dictaminat una moratòria que posterga el procés durant dos mesos. És una bona notícia perquè ens permet guanyar temps per trobar una solució justa i digna per l’Anna i els seus dos fills de 4 i 11 anys. Malgrat això, volem manifestar que continuarem lluitant fins que es modifiqui totalment el marc legal actual, dissenyat per garantir que els bancs cobrin els deutes, mentre que deixa desprotegides a les persones hipotecades que per motius com l’atur o la pujada de les quotes no poden fer front a les lletres. Considerem que l’habitatge és un dret bàsic i és intolerable que siguem moltíssimes les persones que podem ser desnonades per l’habitatge i encara així continuar arrossegant un deute per a tota la vida, condemnant-nos a la marginació social.

Volem donar les gràcies a tota la ciutadania que s’ha mobilitzat al nostre costat i que ens ha manifestat el seu suport aquests dies, per telèfon, en persona i per les xarxes socials. Especial menció al Moviment 15M, les associacions veïnals Cerdanyola2000 i Montflorit. Tot i el nostre caràcter apartidista volem agrair l’inestimable recolzament de Compromís per Cerdanyola que ja va fer menció del cas al Ple del dia 26 de gener i ens ha acompanyat durant tot el procés, el suport i la presència d’ERC, la resposta d’Iniciativa per Catalunya-Verds així com la mediació directa que l’alcaldessa Carme Carmona (PSC) va dur a terme amb la jutgessa del cas.

Aquestes mostres de solidaritat reforcen la nostra convicció de que no estem sols/es davant aquest problema col·lectiu que, lamentablement, cada cop afecta a més famílies. Ens sentim doncs amb més energies i continuarem lluitant perquè cap persona de Cerdanyola es quedi al carrer. Sí es pot!

http://pahcerdanyola.blogspot.com/

pahcerdanyola@gmail.com

626250842 / 669060133

Una respuesta a “[NOTÍCIA] Moratòria de dos mesos pel desnonament del 7 de febrer

  1. Pingback: Dimarts 7 de febrer | acampadasbd

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s