[CONVOCATÒRIA] Debat de la sectorial política FMA 17-01-2012


L’organització de les Festes Majors Alternatives ha iniciat un procés de reflexió interna que ha de servir per recuperar l’essència de fer unes festes alternatives, autoorganitzades, autogestionades, amb contingut polític i incidència social.

El procés començarà amb el debat de la sectorial política (17 de gener 19h a la Clau) i seguirà amb el debat general (2 de febrer 19h a la Clau). La conclusió del procés serà la primera reunió de preparació de les FMA del roser de maig (15 de febrer 19h a la Clau). Abans de les reunions us farem arribar l’ordre del dia i la informació necessària. De moment, podeu trobar tots els punts del debat a: http://tornsfma.wikispaces.com/debat+intern

Aquest procés de debat intern, que no és altre cosa que la refundació de les FMA, no es pot donar sense tots vosaltres, col·lectius que treballeu per la transformació social des de Cerdanyola.

FMA és de les entitats que més recorregut ténen a Cerdanyola i la que més col·lectius ha agrupat en el seu sí. La voluntat de millorar i  l’autocrítica han sigut puntals en la nostra manera de funcionar. La inèrcia i la manca de temps, amb el ritme accelerat de preparació de les festes, han fet que des de fa temps aparquéssim tota mena de debats i  qüestions. Ara és el moment d’esmenar-nos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s