[ACTA] Resum assemblea general 11-12-11

Com ja sabeu aquest diumenge vam tenir una assemblea de 15M Cerdanyola al Cu-cut. Era la primera trobada que feiem fora de la plaça (el fred ha pogut amb nosaltres!!) i vam aprofitar per definir els objectius a mig termini del moviment.

Es van parlar moltes coses, totes molt interessant. Enumero algunes sense ànim de ser exhaustiu, simplement per a que els debats no caiguin en «saco roto» i es puguin reprendre en algun moment.

Bé, comencem. Es constata que les raons de fons que van dur a la gent a baixar a ocupar les places en Maig no només continuen presents sinó que s’estan incrementant (atur, precarietat laboral, desnonaments, desmantellament del sistema sanitari, corrupció política…). La situació és dramàtica, no sabem que passarà però la cosa no anirà a millor segur.
Ara amb el tandem PP-CiU ens trobarem amb noves retallades.

Es constata una devallada del suport actiu al moviment a tot arreu, on abans hi havia centenars d’activistes ara n’hi ha desenes (és el nostre cas). Però no hem de caure en el derrotisme, la gent que roman és molt fidel :D, ara més que mai hem d’estar coordinats. També es valora positivament la creació de la xarxa organitzativa que s’ha vertebrat al voltant  del moviment i que continua  activa.. (trobades comarcals, portals electrònics..), És important que ampliem aquesta coordinació.

S’obre un debat sobre la implicació de organitzacions polítiques i sindicats que no queda tancat… quin paper han de tenir ? cap ? se’ls ha de convidar a participar.. ?  És un debat que no s’ha tancat i que per tant s’haurà de plantejar en algún moment.

Bé, passem a la part ressolutiva,
A l’assemblea d’avui hem decidit…

1) Fer una reunió un cop cada més i passar-la a divendres. El lloc que es buscarà serà un lloc que molesti, a ser possible es farà sense demanar permís i sempre amb l’objectiu de que l’assemblea sigui molt visible.  La propera la farem en 15 dies, per anar acostumant-nos. Serà el divendres 23 de desembre a les 18 hores a l’Ateneu. L’objectiu d’aquest canvi és no convertir les trobades en una cursa de fons…

2) Concentració d’esforços en les comissions que s’haguin radicat sobre el teixit que ja existia i en el treball que estan fent, (Cerdanyola sense abocadors, Plataforma per la Sanitat Pública, el treball de desenvolupament del nou ROM – Reglament Orgànic Municipal-…). Es pararà atenció a la situació concreta del municipi a nivell laboral, d’habitatge i desnonaments i també de serveis socials.

3) Es baixarà al carrer un cop al mes, un dissabte.  L’objectiu es treure a l’exterior les problemàtiques que estan patint els veins de Cerdanyola… habitatge, laboral.. es mirarà de fer trobades temàtiques. Comencem aquest 7 de Gener al mig dia, sobre temàtica labora i nova reforma laboral (calculem que per aquells dies estarà tot de màxima actualitat).

2 Respuestas a “[ACTA] Resum assemblea general 11-12-11

  1. Bones, sóc en Sergi, membre de l’acampada des dels inicis fins al setembre, i un dels despenjats pel camí. A partir d’ara les assemblees seràn tots els divendres?Aleshores sí que puc venir. que sapigueu que el Cu·Cut segueix a la vostra disposició per a quan volgueu.
    Salut i força!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s