[CONVOCATÒRIA] II Trobades Catalanes 15M 03-12-2011

Després de sis mesos de lluita i reivindicacions, de treballar plegats pel quecreiem que és just i de buscar la complicitat de tots els sectors i actius socials, el 15M fa un pas endavant més. Per això, la Coordinadora del Vallès Occidental conjuntament amb la Coordinadora del Vallès Oriental convida a totes les Assemblees, Comissions i GdT d ́arreu de Catalunya, i a les persones interessades, a participar el dissabte 3 de Desembre a les SEGONES TROBADES CATALANES 15M que tindran lloc a Terrassa i Sabadell simultàniament.


La Trobada del 3 de Desembre pretén agafar el relleu de les Trobades Catalanes 15M que van tenir lloc els passats dies 30 i 31 d ́Octubre, i 1 de Novembre a Ca l ́Afou. La intenció és que tot això només sigui el principi d ́un procés que ens permetrà arribar a la propera primavera amb una bona coordinació i organització a tres nivells: Temàtic, Territorial i Logístic. Com en tot mètode assembleari, la propia dinámica de les assemblees i trobades marcarà el ritme d ́aquest procés. A part de tots els drets que poguem reclamar, hi ha el dret a equivocar-se, a desfer i refer el camí tantes vegades com calgui; hem de ser radicals en la seva reivindicació i defensa. Només equivocant-nos podrem assolir els objectius que ens marquem. Anem lents perque anem lluny, molt lluny.

La proposta per la Trobada del 3 de Desembre és la de seguir avançant prioritariament en la coordinació a nivell Temàtic i Logístic de totes les Comissions/GdT així com continuar el procés obert a Ca l ́Afou de definició de principis del 15M i marcar els objectius i estratègies globals del 15M Catalunya dins la nova etapa que s ́obrirà a partir del 20N. Pel que fa a la organització també hi haurà un grup que és la continuació d ́un grup de Ca l ́Afou que seguirà treballant en aquest aspecte.

Per aquesta trobada seria bo que tota assemblea aportés com a mínim una persona a cada grup del matí encara que a la seva assemblea no existeixi per tal de poder participar en els debats i consensos a que es pugui arribar. D ́aquesta manera, a part de les actes definitives, tindran informació de primera mà per poder informar a les seves assemblees i més endavant, si ho creuen necessari, poder formar aquell GdT/Comissió a la seva assemblea amb l ́ajuda del possible GdT que s ́haurà creat a nivell de tot Catalunya.

A part, necessitem que alguna assemblea d ́arreu del territori s ́ofereixi a organitzar i a acollir la propera Trobada Catalana15M per tal de donar continuïtat a tot aquest procés.
Per més informació podeu entrar a:

Grup de Trobades Catalanes: https://n-1.cc/pg/groups/846480/trobades-catalanes-15m/

Subgrup Trobades Catalanes del 3 de Desembre: https://n-1.cc/pg/groups/939652/trobada-de-pobles-i-viles-3d/

Facebook: http://www.facebook.com/pages/trobades-catalanes-3d-15m-vall%c3%a8s/322623674430971?skip_nax_wizard=true

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s