[ACCIÓ] Bicicletada popular per la Plana del Castell


Diumenge 13 de novembre, a les 10.30 hores a la pla. De Sant Medir (al costat de la seu de la policia Local), dins els actes de les Festes de Sant Martí, la Plataforma Cerdanyola sense abocadors organitza una bicicletada popular, sota el lema: Fem salut per Cerdanyola.

Apart de l’exercici per fer salut que comporta pedalar una estona en companyia dels amics i de la família, grans i petits, aprofitarem, també, per donar a conèixer uns indrets de Cerdanyola que per diversos motius han aparegut als mitjans de comunicació, tant en positiu com en negatiu. Veurem llocs que s’han convertit en orgull científic per a tots, passarem per paratges que ens faran pensar que hi ha coses que no s’haurien de d’haver fet allí, fins i tot trepitjarem un paisatge tirant a idíl·lic, des d’on es guaita Sant Llorenç de Munt, Collserola i el Montseny, però que malauradament amaga unes serioses amenaces si no hi posem remei.

Hi haurà dos llocs amb avituallament: un consistirà en sucoses mandarines i un altre amb pa i oli novell, amb sucre o sal, a la carta. Tant les mandarines com l’oli venen de les terres riberenques del Ebre.

És gratuït per a tots els participants.

Us hi esperem a tots i a totes!

Font: Plataforma Cerdanyola sense Abocadors

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s