[CONVOCATÒRIA] Vaga general a les Universitats catalanes 17-11-2011

Avui TOTHOM a la MANIFESTACIÓ: (18:00h) a Plaça Universitat, BCN.

Hem de lluitar per una Educació Pública i de Qualitat!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yy7K0GRli4I

Reproduïm textualment la carta que ens arriba signada per la PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de les Universitats Públiques), plataforma que aplega professorat, investigadors/es, treballadors/es d’administració i estudiants.

Amb les actuals i futures retallades, està en joc tot el sistema educatiu universitari. Des de la PUDUP fan una crida per difondre la convocatòria de vaga del proper 17 de novembre, sumar adhesions, esforços… trobareu tota la informació al blog Reconstruïm la Pública i al seu perfil a Twitter, @Uniprecaria.

La propera reunió oberta de preparació de la Vaga es el dimecres 9 de novembre, a les 19h a La Rimaia (Ronda Sant Pau 12, Barcelona).

La carta:

Benvolguts companys/es

Probablement ja sabeu que el proper dijous 17 de novembre hi ha una vaga general d’universitats a tota Catalunya convocada des de la PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de les Universitats Públiques). La vaga és de tots els sectors: professorat, investigadors/es, treballadors/es d’administració i estudiants i s’ha promogut des d’assemblees. Pel que fa a l’àmbit estrictament laboral de la vaga, un sindicat (la CGT) ha legalitzat la convocatòria a nivell de Catalunya i el Comitè d’empresa de professorat a nivell de UAB. Per tant, tothom que la faci tindrà cobertura legal absoluta.

Us escrivim per a demanar-vos ajuda. Tot i estar convocada, la vaga no té el suport de les burocràcies dels sindicats més grans, que potser la boicotegin. A més, des de la PUDUP creiem que aquesta ha de ser una vaga que fem no només els treballadors/es de les universitats i estudiants, ja que en joc hi ha la defensa d’un servei públic que, tot i tenir moltes mancances, és el resultat de molts anys de lluites. Si la vaga del 17-N funciona, serà perquè ens hi hem implicat tots i totes, la gent que treballem a les universitats, la que hi estudiem i el conjunt de la població que als carrers, places i altres centres de treball defensem la justícia social.

Per veure com preparem entre totes i tots la vaga del 17-N hem preparat una reunió el dimecres 9 de novembre, a les 19 h. a La Rimaia (Ronda Sant Pau 12, Barcelona).

Esperem que el vostre col·lectiu hi assisteixi i que pugueu difondre la convocatòria a qui cregueu més oportú.

Salut i lluita

PUDUP

Una respuesta a “[CONVOCATÒRIA] Vaga general a les Universitats catalanes 17-11-2011

  1. [CONVOCATÒRIA] VAGA GENERAL per una Universitat Pública de i de Qualitat!!
    Avui tothom a la manifestació:(18:00h) a Plaça Universitat, BCN.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s