[ACTA] Assemblea General 06-11-11

ORDRE DEL DIA

1. Accions passades
2. De cara al 20N – Xerrada 13N
3. ROM
4. Comissió rebuda Chacón
5. Accions Futures
6. Altres
7. Proper ordre del dia

1. ACCIONS PASSADES
1.1 Ca l’Afou

Un company que va assistir a la trobada catalana del 15m a Ca l’Afou ens proporciona aquest enllaç on, de moment, l’acta és provisional. Els assistents a la trobada estan ampliant la informació mitjançant l’eina informàtica N-1. Quan estigui la definitiva es penjarà.

1.2 Assemblea del Vallès 02-11-11 a Sentmenat

Les companys/es de l’AcampadaBarberà han vingut a Cerdanyola i ens expliquen com va anar l’assemblea a Sentmenat i les propostes que van haver-hi:

1.3 Roda de premsa sobre la «Caravana per la Sanitat Pública

2. DE CARA AL 20-N – XERRADA IMPLICACIÓ DEL VOT ELECTORAL 13-11-2011

A l’Assemblea general de l’AcampadaRipollet celebrada dimarts dia 1N, es va plantejar realitzar una Assemblea conjunta de les dues vil·les per unir forces i realitzar accions conjuntes. A més, com a Cerdanyola es va anul·lar el dia 18N la xerrada de la implicació al vot, es proposa fer aquesta 1a Assemblea conjunta entre Cerdanyola i Ripollet  el diumenge 13 de novembre a les 18:00 a la Plaça Pere Quart (la del mercat) de Ripollet i, a continuació,  assistir a la xerrada que tenen prevista sobre el mateix tema a les 19:00. Aquí es debatrà qué es farà els dies 19N i 20N.

De moment, es consensua realitzar l’Assemblea General de Cerdanyola dissabte 19N, amb l’ordre del dia del punt 7.

A la gent li sembla bé i es consensua quedar a diumenge 13 a les 17:15 al mercat de Fontetes de Cerdanyola per anar-hi a Ripollet.

3. ROM

Es continua parlant sobre el tema del Reglament Orgànic Municipal, com el volem tractar.

Es plantejen dues opcions, fer un exercici d’utopia o incidir-hi realment en el tema de la participació ciutadana.

Proposen crear una comissió per aprofundir en el tema, ja que considerem que és molt important.

A més, hi ha companys/es que s’intentaran posar en contacte amb l’alcalde de Marinaleda per a veure com funciona un ajuntament socialitzat.

4. COMISSIÓ REBUDA CHACÓN

Va haber-hi una reunió dijous passat per parlar sobre fer-li una rebuda a la ministra de defensa. Es consensua la convocatòria dijous 10 novembre a la Pl. Abat Oliba (17:30h per a preparar-ho tot) i sortir des d’allà a les (18:00h) en el mateix context de l‘Enterrament de l’Estat del Benestar, serà un funeral pacífic. S’ha quedat dilluns a les 18:00h a la Plaça per a fer difusió.

Alguns dels missatges de les pancartes:

  • Pressupostos militars per escoles i hospitals!
  • (També sobre la implicació militar a Somàlia, Líbia, etc)

 5. ACCIONS FUTURES

 5.1. Caravana per la Sanitat Pública 12 novembre

Ens veiem dissabte 12 de novembre a les 9:00 al mercat de les Fontetes. Hi ha gent que ha comentat que podrà anar amb cotxe, hi ha gent que no, així que quedem allà i ens distribuïm!

5.2. FMA

El cap de setmana vinent es celebrarà la 16ª edició de les festes alternatives, 100% autogestionades i autoorganitzades. Es demana la participació i col·laboració ciutadana. Aquest any, sota el lema “El que no ens mata ens fa més fortes”.

5.3. Bicicletada sobre els abocadors

Pel diumenge 13 de novembre, a les 10.30 hores a la pla. De Sant Medir (al costat de la seu de la policia Local), dins els actes de les Festes de Sant Martí, laPlataforma Cerdanyola sense abocadors organitza una bicicletada popular, sota el lema: Fem salut per Cerdanyola.

5.4 Assemblea del Vallès dimarts a Polinyà

A les 2o:oo a la plaça de l’ajuntament, és important, per si algú pot assistir.

5.5. Xerrada Attac sobre la revolució a Islàndia 18N

Divendres 18 de novembre  a les (19:30h) al Casal popular La Clau hi haurà una xerrada sobre la revolució a Islàndia per part de membres d’Attac Catalunya.

5.6. Xerrada Cerdanyola sense abocadors sobre l’Informe IDOM

El dimarts 29 a les 19.30 hi ha una xerrada de la Plataforma Cerdanyola sense Abocadors, a la sala d’Exposicions de l’Ateneu.

La xerrada, de divulgació científica, en Roger Caballé, llicenciat en Ciències Químiques, posarà a l’abast de tothom el contingut del famós Informe IDOM, en el qual, amb més de 1600 pàgines, es fa el diagnostic complet i científic de L’ABOCADOR DE CAN PLANES. La xerrada és una oportunitat per a comprendre PER QUÈ aquest abocador és realment PERILLÓS per a la salut de la població.

6. ALTRES

Membres de la PAH (Plataforma d’afectats per la hipoteca) ens comenten que s’estan aconseguint dacions en pagament de persones afectades!

7. Proper ordre del dia (orientatiu)

1.Accions passades
2.ROM
3.Accions futures
4.Altres

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s