[NOTÍCIA] S’estrena el primer documental sobre el moviment 15M

Es tracta d’una producció catalana de l’advocat Josep Jover, en la qual hi participen diverses cares conegudes del panorama català, com els actors Àlex Casanoves i Toni Albà o l’economista Arcadi Oliveres.

Un moviment nascut a la xarxa no podria tenir una altra finestra d’emissió prioritària que no sigui la seva mare, internet. Per això el documental #indignados, el primer que es fa sobre el moviment engegat el passat 15 de maig, s’estrenarà aquest dijous a les 22.30 a través de la pàgina web www.docuindignados.com, just abans que es doni el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions espanyoles.

Més de 70 veus, entre les quals n’hi ha d’anònimes i de conegudes, fan un recorregut a través de la gestació i evolució del projecte popular, amb el 20-N com a horitzó. Hi destaca la col·laboració de diversos personatges públics del panorama català, com els actors Àlex Casanoves i Toni Albà o l’economista Arcadi Oliveres, entre d’altres.

El documental, dirigit per Antoni Verdaguer, és una producció catalana en la qual hi han participat, entre d’altres, l’advocat Josep Jover.

El hashtag a Twitter #docuindignados recollirà les impressions dels usuaris després de veure el documental.

Font: Diari Ara

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s