[ACTA] Assemblea General 23-10-11

ORDRE DEL DIA
1. Valoració accions passades
2. Xerrada 20N
3. Accions futures
4. ROM (Reglament Orgànic Municipal)
5. Ordre del dia orientatiu per a la propera assemblea

1. VALORACIÓ ACCIONS PASSADES

1.1. Difusió i roda de premsa PAH
Membres de la PAH valoren molt positivament tant la difusió de dimarts passat (octavetes, encartellada,etc) com la roda de premsa on van anunciar la moció presentada a tots els partits polítics per tal de declarar Cerdanyola lliure de desnonaments i actuar per tal que així sigui, amb l’assistència de mitjans de comunicació locals. Agraeixen als companys de l’Acampadacdv el recolzament.
Informen que, excepte el PP, la resta de partits del consistori s’han posat d’acord i compromès a votar a favor de la moció, per la qual cosa estan força contents, tot i què es continuarà treballant al respecte.
El proper dimecres hi ha reunió a les 18:00h al Casal Parroquial.
[Blog PAH]

1.2. Xerrada “Crisi econòmica, canvi social i lluita democràtica a Catalunya”
Tot i què va haver-hi poca participació, uns 15 assistents, es comenta que va estar molt interessant i que es va parlar sobre la situació de Catalunya al món global, finalitzant amb un debat.
La comissió d’autodeterminació reflexiona sobre el poc èxit d’assistència i treballarà al respecte per millorar en aquest sentit.

1.3. Enterrament de l’estat del benestar
Tot i què es va realitzar a corre-cuita una assemblea extraordinària dijous, on es va decidir representar l’enterrament de l’Estat del benestar dissabte 22 de manera pacífica, davant la visita de Mariano Rajoy (com a representant d’un partit co-responsable de moltes de les lleis anti-socials aprovades al congrés dels diputats, juntament amb el govern actual, com la privatització dels serveis públics, la no aprovació de la dació en pagament, etc., etc.).
La convocatòria va estar un èxit, tenint en compte el temps i medis disponibles, va tenir força repercussió mediàtica, principalment en la premsa escrita.

Més informació:

2. XERRADA 20N
Es consensua realitzar la xerrada de cara al 20N sobre la llei electoral actual, les diferents opcions de vot (o no), en què consisteixen i què és el que representa cadascuna. Divendres 18 de novembre a les 18:00h (hora i lloc pendent de confirmar) a càrrec Gemma Ubasart, politòloga i professora de ciències polítiques.
Proposen convocar als mitjans de comunicació local per a poder tenir més difusió entre la ciutadania (el 7-8 de novembre s’hauria de comunicar).

3.  ACCIONS FUTURES

3.1. Caravana del Vallès contra les retallades
Des de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública s’està organitzant, juntament amb les coordinadores de sanitat de Barcelona i la resta del Vallès, una acció simbòlica i reivindicativa contra les retallades dissabte 12 de novembre.  Consistirà en  fer una marxa, amb un nombre considerable de cotxes per l’autopista C-58 direcció Barcelona, amb banderes en contra de les retallades i pancartes, amb velocitat molt moderada, fins arribar al centre de la ciutat per fer el més visible possible la protesta.
Per organitzar-lo a Cerdanyola i Ripollet es convoca una reunió a les 19:30h al Centre Cívic del Pont Vell, c/Nstra.Sra. dels Àngels, 15.  Animeu-vos a participar!
[CARTELL]

3.2. Ple dijous 28
Com a acció de recolzament a la moció que presenta la PAH, convoquem a tothom a una concentració a la Plaça Abat Oliba per donar suport a la Plataforma. L’acte tindrà lloc a les 17:30.
Dimarts 25 a les 18:00 s’ha quedat amb la PAH de Cerdanyola per fer difusió (encartellament + repartiment d’octavetes) a la Plaça Abat Oliba (sota el plafó 15M). Us hi esperem!!
[CONVOCATÒRIA]

Per una altra banda, sobre la intervenció al plenillo sobre els empadronaments, la comissió de migracions ho posposa per a més endavant, quan hi hagi més disponibilitat. Es comenta que la proposta és molt interessant i quan es pugui portar a terme ho seguirem recolzant!

3.3. Manifestacions contra les retallades
S’informa què aquest dijous dia 28 també hi ha dues accions contra les retallades, una manifestació a Terrassa i una concentració a la Pl.Sant Jaume, a Barcelona.
Més informació a l’agenda de l’acampadacdv

3.4. Festes de Cerdanyola
3.4.1. Xerrada FMA (Festes Majors Alternatives)
Degut al canvi d’horari de la xerrada prevista per les festes alternatives, de moment es cancel·la la xerrada de l’antropòleg Manuel Delgado. S’intentarà trobar alguna solució al respecte.

3.4.2. Difusió a la festa major
Aprofitant aquestes festes, des de la Plataforma contra els abocadors i la Via Verda, estan preparant diferents actes i maneres per a fer difusió de les problemàtiques medioambientals que patim a Cerdanyola en relació a l’abocador, la situació actual, el que hi ha a sota, etc., amb una paradeta informativa.
De moment es confirma que hi haurà una xerrada aquells dies i també una bicicletada el diumenge 13 de novembre a les 10:30h. El punt de trobada serà la policía local i es farà una visita guiada i informativa a l’abocador Can Planas, a l’abocador Elena i per aquella zona. Com a refrigeri hi haurà pa amb oli!
Qui no pugui anar en bicicleta podrà anar fins el cementiri antic què també serà un lloc de la visita.
[CONVOCATÒRIA]

3.5. Trobada viles i pobles
El 3 de desembre al Vallès Occidental ens toca organitzar la propera Assemblea Gral. De pobles i vil·les. En un principi s’ha pensat fer-la a la UAB.

3.6. Trobada catalana 15M de pobles, vil·les i ciutats, a Ca l’Afou
Hi haurà una trobada els dies 30,31 d’octubre i 1 de novembre per a treballar sobre les prioritats del moviment.
[CONVOCATÒRIA]
Si algú està disposat a anar que es posi en contacte amb l’acampada!

4. ROM (Reglament Orgànic Municipal)
Com a 15m tenim la oportunitat per a plantejar si afrontem el tema del ROM o el deixem córrer, i si som capaços de fer-ho.
Per la propera assemblea estaria bé que tothom hagi llegit la proposta del company Sebas, sobre el tema. Als que ho han fet els hi sembla molt interessant i important per a tractar, treballar-ho i portar-ho a terme.
[PROPOSTA]: Reflexions i reptes davant el nou ROM

5. Ordre del dia orientatiu per a la propera assemblea
1.Accions passades
2. ROM
3. 20N
4. Futures accions (Caravana retallades, novetats Festa Major FMA/FM,)
5. Informació Assemblea Gral. a Barcelona/Trobades
6. Altres
7.Proper ordre del dia

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s