[CONVOCATÒRIA] Trobada catalana 15M a Ca L’Afou


La Trobada Catalana 15-M està convocada i organitzada per un grup de treball de la Assemblea de Grups de Treball i Comissions de Barcelona. L’objectiu es millorar l’autoorganització a nivell territorial català del moviment pel que fa a la data del 20N i els mesos posteriors.

Han confirmat ja la participació les Assemblees de Montcada i Reixac, Sant Iscle de Vallalta i Ulldecona i, han manifestat la intenció de participar les Assemblees de Terrassa, Tarragona, L’Hospitalet, Sants i Santa Coloma de Gramenet. Properament el tema serà proposat també en un bon grapat d’Assemblees de tota Catalunya.
Introducció: Perquè ens volem reunir?
La situació actual on s’evidència més que mai el segrest del poder polític en mans dels sistema econòmic i en el moment en que el moviment 15m està generant projectes i creacions col·lectives reals, és oportú el retrobament de persones implicades i unides pels següents principis:

Formem part d’un moviment social, el nostre funcionament es horitzontal i assembleari, transparent i obert a la participació de qualsevol persona indignada amb la situació mundial actual a la que hem arribat per diferents causes, situació que ens desagrada i ens movilitza.

En aquest moment actual la multiplicitat d’assemblees i grups de treball que estan actualment funcionant fan difícil la interrelació fluïda i quotidiana entre tots, des de la multitud de pobles, vil·les i ciutats, que participem. Coordinar-nos fluidament és un dels principals reptes que tenim com a moviment a dia d’avui. S’ha considerat la necessitat d’autoorganització a nivell territorial català, així com reflexionar les línies i estratègies d’actuació de cara al 20N i als mesos posteriors. El plantejament de com tractar aquests i d’altres objectius queda obert a la participació de les persones assistents.

Per això, des de l’assamblea de grups de treball i comissions del 15M a Barcelona realitzem la proposta d’organitzar una trobada d’àmbit català, per tal de poder-nos conèixer, compartir experiències i inquietuds i plantejar la organització d’accions conjuntes per encarar la magnitud dels esdeveniments que estan succeïnt, especialment pel que fa a la data del 20N, on la importància del que pot arribar a passar ens hauria de fer plantejar les possibilitats d’autoorganització.

On?
La Trobada del moviment 15m tindria lloc durant els dies 30, 31 i 1 de novembre, amb la jornada prèvia de preparació de l’espai el dia 29 de novembre. El lloc de la trobada seria Ca l’Afou, colònia postindustrial, postcapitalista i autogestionada, situada prop de Vallbona d’Anoia, amb molt d’espai per poder garantir l’allotjament de centenars de persones. Més informació sobre Ca L’Afou visita aquí.

Com?
Estem conformant el cronograma de les activitats i temàtiques a tractar en aquestes Jornades AssambleàriesPer tal de construïr de manera col·lectiva els continguts a tractar durant la Trobada, és important que totes les assemblees i grups de treball que tinguin propostes de temes a debatre i compartir en aquests dies de trobada, facin arribar les propostes per diferents vies:

Grup de treball de n-1 amb el nom de Trobades Catalanes.

Per apuntar-vos a la Jornada, cal omplir un formulari d’inscripció per tal de poder fer una aproximació de les persones assistents.
Més info: trobada15mcat@moviments.net

Una respuesta a “[CONVOCATÒRIA] Trobada catalana 15M a Ca L’Afou

  1. Pingback: [ACTA] Assemblea General 23-09-11 | acampadacdv

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s