[ACTA] Comissió de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) a Cerdanyola 20-09-2011

Assisteixen tretze persones.  Eva, Duke, Tafalla, Eric, Josep, Carlos, Lola, Gorka, Uri, Miquel, Silvia i Sandra.

1.- Dubtes sobre el nucli local, la CIC, el CES, la moneda social, etc
Comencem amb una intro als nouvinguts, ressolem alguns dubtes i xarrem sobre la moneda social-virtual i en paper.

Parlem que alguns s’han registrat al CES i encara no han rebut la confirmació del registre. Acordem parlar amb l’Al  (administradors del CES a l’ecoxarxa del Valles Occidental) per solucionar aquests inconvenients.
També es recorda que encara hi han invitacions pendents del google group [ecocic-cdv] per acceptar.
Al Miquel V. no li han contestat encara (pel tema de la creació d’un espai-virtual d’intercanvi local per Cerdanyola, que es va acordar en la primera reunió que es crearia per començar a estimular intercanvis directes a Cerdanyola.) Recordem que el CES pot tenir la mateixa funció ja que es poden fer intercanvis amb l’ecoxarxa del Vallès Occidental i també pots veure el municipi de cada usuari, per fer intercanvis en la teva localitat.
2.- Necessitats d’accions locals: Tallers, xerrades, i jornades formatives, necessitat de difusió,  i formació intern/extern. A través d’una fira o mercat d’intercanvi a Sarda. (proposta).
Els de la FMA (Festa Major Alternativa) de Cerdanyola proposen pel 11-12 de Novembre, tot fent-ho coincidir amb les festes, organitzar la primera fira d’intercanvi a Cerdanyola del Vallès. Acordem col·laborar amb la FMA com a nucli local de la CiC, queda concretar el dia, el lloc i l’aforament. S’aprova portar la proposta de la fira de Cerdanyola en la reunió de l’ecoxarxa del Vallès Occidental l’endemà dimecres dia 21 a Valldoreix, per convidar a tota la comarca. Un cop ho tinguem tot una miqueta més definit, s’aprova crear un esdeveniment a totes les xarxes socials, de la CiC, N-1, Facebook, Twiter, etc. S’acorden fer cartells conjuntament amb la FMA per fer difusió de la Fira un vegada tinguem tots els conceptes claus clars. (Lola i Tefalla)
També acordem escriure una Carta de presentació a tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques; en principi es parla d’enviar-la al Tot Cerdanyola, Cerdanyola al Dia, etc. La Sílvia s’encarrega d’escriure-la.
S’aprova organitzar una sistema de difusió. Que cadascuna triï un tema en el que esta més interessada, capacitada o li agradaria més treballar i profunditzar, de la CIC, la moneda social, o de formes alternatives i sostenibles al sistema capitalista a nivell local (la Silvia recomana el PODEM  http://podem.cat/ ), per poder explicar-ho desprès a mode de xerrada, tallers, cinefòrums + debats, jornades formatives, punts d’informació a les fires d’intercanvis, etc. S’acorda per la propera reunió començar a definir els temes i les necessitats. En Tefalla parla de portar aquestes formacions als voltants de Cerdanyola per proposar-los aquestes noves maneres de créixer i fer ecoxarxa del Vallès, més endavant.
S’acorda fer un estudi i recull dels espais desocupats i en desús, buscar terrenys per cultivar horts locals, conèixer tots els pagesos locals i posar-se en contacte amb el regidor d’agricultura de Cerdanyola. La Sílvia, el Miquel i la Sandra s’encarreguen d’algunes d’aquestes tasques.
S’acorda fer un blog/web de la CIC. (Eric i Furi)
3.- Reunió a Valldoreix amb l’ecoxarxa Dimecres 21-09.
Es recorda a tots i totes la reunió de l’endemà i l’ordre del dia. Els dos Miquels i la Sandra es comprometen a assistir i portar la proposta de la fira de Sarda.
Es recorda que l’ecoxarxa del Vallès Occidental està donant suport al projecte de la central de compres de Terrassa. I que el dimecres 21 a les 21h a Terrassa hi ha una reunió de l’ecoxarxa, per parlar de la central de compres i de la seva inauguració el dia 1 d’Octubre.
4.- Decidir qui pot portar el feedback i les propostes del grup a l’assemblea general.
El Gorka es compromet a portar el feedback i explicar a l’assemblea general de l’acampada Cerdanyola el què volem i el què estem fent.
5.- Reunions
Tots els dimarts a les 19.30h a la Clau, i si hi hagués algun grup o entitat fent servir el casal, ja decidirem allà mateix per anar tots plegats a fer la reunió a un altre lloc. En principi no hi ha problemes.
S’ha quedat el dimarts que ve amb el Miquel a les 19h (abans de la reunió) per anar al Clupi a veure un hortet.
ORDRE DEL DIA 27-09-2011
1.- Preparació de la formació.
2.- Nom del Nucli i registre via CiC com a soci col.lectiu (NIF)
3.- Fira d’intercanvi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s