[ACTA] Comunicació/Difusió 11-09-2011

ORDRE DEL DIA

1. Difusió de les assemblees CDV
2. Actualització i manteniment del plafó de la plaza de l’Església
3. Propostes cibernètiques

Assisteixen: Juan i Gorka. (Malgrat el poc quòrum avisem que d’altres persones ens han comunicat que s’integraran a la comissió en els propers dies)

1. Difusió de les assemblees
Es considera prioritària la necessitat de fer encartellades convocant a les Assemblees de CDV tal i com es van fer abans de l’estiu. Allò òptim seria sortir a empaperar carrers un cop per setmana, anunciant l’assemblea de divendres amb uns dies d’antelació.
Per començar la comissió es veu amb forces de tirar cap endavant una encartellada convocant a l’assemblea d’aquest divendres dia 16. Parlem de fer 100/150 cartells en D4 i a color convocant especialment. (s’adjunta cartell).
De cara a properes encartellades es decideix crear una plantilla per fer els cartells. Això vol dir que, sense canviar el cartell base, es podran introduir petites modificacions setmanalment per evitar que sigui exactament igual als anteriors i continuar atraient l’atenció. Es canviarà també el color del paper amb que es fa la tirada.
En un primer moment es penjaran pels següents eixos: Carrer Sant Ramón, Estació de Renfe, Avinguda Primavera, Avinguda Catalunya i Carrer Cordelles. Si es tingués més força es podria fer repartiment d’octavetes i bústies.
Per finançar els costos de la difusió es proposarà a l’assemblea de divendres fer una col·lecta setmanal per aconseguir uns quants euros per a difusió.

2. Actualització i manteniment del plafó de la Plaça de l’Església
Es considera també molt important mantenir el plafó actualitzat i al dia sempre amb cartells convocant a l’assemblea, activitats.. es preguntarà a l’assemblea si es possible penjar les actes de les assemblees de la setmana passada amb l’objectiu que puguin ser consultades per tots els veïns.
Per començar es penjarà un cartell convocant a la propera assemblea de divendres , un altre anunciant el vídeo fòrum de dijous dia 13 de setembre a la Clau i un altre sobre els actes contra les retallades en educació.

3. Propostes cibernètiques
Twitter: contactar amb l’administrador i dinamitzar-lo. Si no hi ha resposta fer un de nou que podria ser acampada_cdv

Facebook: Creiem positiu la unificació dels dos facebooks per guanyar coherència i unitat, evitant duplicar esforços. Una proposta seria escollir un i des de l’altre fer una crida als membres durant una setmana perquè s’afegissin a l’oficial. Eliminar l’altre en dues setmanes. Crear un banner al wordpress.

WordPress: Uniformitat estètica. Crear un manual d’estil per les entrades i afegir links d’interès.

DESCARREGA PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s