[ACTA] Assemblea general 04-09-11

ORDRE DEL DIA
1. Situació actual de l’acampada cdv, accions i activitats realitzades durant l’estiu.
2. Reunió amb el Síndic 13 de Setembre.
3. Decidir l’espai on es faran les trobades assembleàries i els grups de treball.

1. Situació actual de l’acampada cdv, accions i activitats realitzades durant l’estiu.

– Un company ens comenta que un grup d’acció va assistit a la Manifestació de l’Hospital Dos de Maig i de L’Esperança per les retallades en sanitat, també ens va descriure una sèrie d’actes violents horrorosos protagonitzats pels mossos, denuncia l’agressivitat i l’abús de poder per part d’aquests en diverses manifestacions totalment pacífiques en les quals hi han assistit. I finalment explica que tres nois de Cerdanyola han sigut denunciats pels mossos per resistència a l’autoritat. No ha arribat cap denuncia oficial, però demanen solidaritat per part de tothom en el cas que arribin algun dia

– Unes companyes expliquen que molts van assistir al ple de l’ajuntament a finals de juliol, va durar 6 hores i diuen que a part de la intervenció del Ignacio Barquin al plenillo sobre la sanitat a Cerdanyola, la de la plataforma en contra dels abocadors, i la de alguns regidors que varen rebre respostes insultants, mentides i preses de pèl per variar una mica, el ple va ser insubstancial. La Lidia ens passarà uns vídeos gravats del “plenillo” per qui estigui interessada.

– L’ajuntament de Cerdanyola actualment té un deute de 8 milions d’Euros. També ens hem assabentat a través d’un membre del Club de Rol (l’últim grup de joves que existeix al casal de joves de Cerdanyola actualment), que assegura que els diners que l’ajuntament ha de destinar als projectes i ajudes als joves no arriben, comenta que des de fa un temps s’ha creat una llista molt extensa on es demostra com han malbaratat aquests diners o simplement no hi han sigut pel que calia. També es recorda el malbaratament de 40 milions que l’ajuntament va rebre per part del Pla Urban de la UE.

Des de la comissió d’acció i activitats hem engegat un cinefòrum, la intenció és la difusió i creació de consciència sobre temes en la línea del moviment i/o aprovats per la comissió continguts. Som lo que sembrem, la Verenjena Revelde i la Clau, casal de cultura col·laboren amb les activitats.  Ja hem fet dues sessions, hem projectat Food inc i Money as debt. Al primer, el Miquel va fer una xerrada i debat posteriors al documental, i un economista de Fets va venir quan varem projectar el segon. En principi seguirem amb la idea dels documentals i projeccions de pel·lícules cada setmana amb temàtiques i continguts vinculats al moviment 15m i l’acampada cdv.

2. Reunió amb el Síndic 13 de Setembre.

Alguns companys diuen que la proposta de fer una acció reivindicativa o vinculant a través del Síndic de Greuges es inútil i no serveix per a res, a part de fer un treball intern profund d’ampliació del coneixement en les diverses àrees que vulguem denunciar. Però s’ha acordat fer una acció que es durà a terme per un grup de treball específic per això es reuneixen aquest dilluns a les 19h, davant de l’ajuntament.

S’aprova tancar el tema d’una possible acció el dia 13 de Setembre en la pròxima assemblea aquest divendres a les 19h.

3. Decidir l’espai on es faran les trobades assembleàries i els grups de treball.

S’aprova aprofitar i utilitzar la placa fins que les condicions meteorològiques canviïn i ens obliguin a reunir-nos en un espai cobert. Es decideix utilitzar el casal de joves en cas que plogui. El casal de joves està obert i no necessita clau de dilluns a divendres fins les 21:30h.

La propera assemblea general és aquest divendres dia 9 a les 19h.

El Duke va proposar i s’ha aprovat fer un mur d’informació indefinit on puguem enganxar i senyalar el treball que anem fent. Podem penjar cartells d’accions i convocatories de manifestacions que es faran perquè tothom que no tingui internet es pugui actualitzar i informar.

Descarrega en PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s