[ACTA] Assemblea general 01-07-2011

ORDRE DEL DIA

1. Comissions informen
2. Vinculació amb organitzacions polítiques


1. Comissions informen

ACCIÓ
L’acció plantejada anteriorment de fer assistència al ple ja es troba organitzant-se.
Consistirà en fer presencia al ple uniformats de color negre i portant una màscara anònima de color blanc. S’ha proposat que en comptes d’exercir el silenci es portin unes pancartes petites (dinA4) en les que es puguin llegir les demandes del poble sobre els sous.
Es demana puntualitat alhora de fer l’acció, ja que el ple té aforament limitat i per arribar tard ens podem quedar sense el dret d’entrar.
Les màscares es troben en procés de compra.

COMUNICACIÓ
S’han subdividit càrrecs: Facebook i Blog. El Twitter es va descartar degut a que no hi havia ningú a la comissió que conegués i estigués habituat a l’ús d’aquest sistema. No obstant, si algú vol col•laborar en aquest aspecte serà benvingut.

CONTINGUTS
Treball. Entenent que un dels factors més importants que ens han portat a la indignació és el nombre elevat d’aturats, creiem que s’ha d’afegir més punts a les propostes que es van redactar. En aquest sentit, cal que s’ofereixin persones per treballar aquests continguts.
Es demana l’assistència de la comissió de Cultura a la reunió de continguts.
Sanitat. Concentració contra les retallades en la sanitat pública.
Dimarts 5 Juliol.
17.00 a la RENFE Cerdanyola
18:00 a la Plaça Robert
19:00 al Parc Taulí

EDUCACIÓ
Propostes d’acció conjuntes amb membres d’escoles públiques: professorat, alumnat i associacions de mares i pares. Tractarà sobre la difusió i explicació de les retallades concretes que es realitzen en aquest àmbit, mitjançant cartells explicatius, p. ex.
Immigració. Proposta d’assistir al “plenillo” per tal d’obtenir una explicació sobre l’actual funcionament dels empadronaments i la situació dels immigrants al municipi.
Medi ambient. Dijous 7 de Juliol, Xerrada sobre els horts. Proposta de construcció d’horts per Cerdanyola.
Recollida de signatures estatal per la reforma de la Constitució en matèria d’Iniciatives Legislatives Populars i Referèndums. Es penja el document a la web i el diumenge es recullen comentaris, propostes, canvis i sentiments sobre el mateix i es faran arribar als companys d’Ulldecona, els que han realitzat la proposta.

Cinefòrum. Des de continguts es veu necessària l’establiment d’una activitat com és el cinefòrum en un lloc concret (Pl. de l’Església, p.ex.) Encara que també s’ha proposat realitzar instàncies per obtenir una sala de l’Ateneu per aquesta activitat.
Pressuposts (transparència). Una indignada ha realitzat una instància per demanar els pressuposts de l’Ajuntament d’ara fins fa 5 anys per difondre-la i que sigui de coneixement públic. També ha realitzat una qüestió sobre els càrrecs de confiança: què són? Per a què serveixen?

2.  Vinculació amb formacions polítiques
El moviment d’indignats del 15M és molt més fort que qualsevol partit polític. La força de convocatòria és amplia. Encara que l’assistència diària a les assemblees sigui la que és, a tall d’anècdota, a la xarxa ens segueixen més de 800 persones i un comentari el poden arribar a llegir dos mil persones més.
Existeix la proposta de continuar treballant sense haver d’adherir-nos a cap partit de l’esfera política. En tot cas, l’amplitud del moviment farà que persones, que participen en partits polítics i altres organitzacions, participin a títol individual en el moviment, com passa ja actualment. El debat sobre aquest aspecte es seguirà el Diumenge 3 a l’assemblea.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s