[PROPOSTA] Modificació Legislació Referèndums E ILPs

Desde Democràcia Real Ja d’Astúries han desnvolupat una proposta d’acció a nivell estatal de recollida de signatures per demanar una modificació constitucional en matèria de referendums i Iniciatives Legislatives Populars (ILP). A nosaltres ens ha arribat gràcies als companys d’Ulldecona.

Ens han comunicat que en l’elaboració d’aquest document han participat les comissions jurídiques de Pola de Siero, Toledo, Ulldecona i Còrdova; i estan al corrent també les de Ciudad Real, Donosti i València.

La idea és que s’exposi aquest document a les assemblees, aquí es pot parlar aquest diumenge 3 de juliol, es debateixi i es comuniquin les decisions (adhesions, comentaris, propostes, canvis) a . Ells realitzaran aquesta recollida i si en un període de 10 dies es comprova que hi ha consens suficient es començaria el període de recollida de signatures i distribuirien els documents necessaris per portar a terme el procés.

Adjunto aquest document perquè sigui públic i tothom pugui participar dient la seva, tant aquí com a les properes assemblees.

A internet, podem trobar la informació del grup a:
http://n-1.cc/pg/groups/409038/reforma-constitucion-en-materia-de-referendos-e-ilp/

Moltes gràcies.

Descarrega Proposta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s