[ACTA] Assemblea General 14-06-2011

ORDRE DEL DIA

1. 14-J/15-J
2. Manifestació unitària 19-J
3. Comissió Acció-Activitats
4. Difusió
5. Continuïtat de l’acampada
6. Continuïtat del moviment

1. 14-J / 15-J

Una companya ens explica que ha estat al Parlament. La Ciutadella està plena de furgones de Mossos d’Esquadra, han fet fora la gent del parc i han tancat les portes. Les indignades acamparan fora del parc.
Es convoca demà tothom a les 7h del matí al Parlament per ser més gent per impedir l’entrada dels polítics (o si no s’aconsegueix, per fer acte de protesta). Des de Cerdanyola s’ha quedat a les 6 h a la RENFE per anar juntes cap a allà.

2. Manifestació unitària 19-J

Fem recordatori de la manifestació del proper diumenge 19J. Hem d’acabar de concretar amb les altres acampades del Vallès com hi anirem (hi ha assemblea inter-Vallès el dijous a Terrassa).

3. Comissió Acció-Activitats

Presentació de les xerrades d’aquesta setmana (veure agenda a la dreta).

4. Difusió

Al punt d’informació tenim un full per tal de fer un registre de les persones que s’ofereixen per fer difusió als seus barris. Així podrem organitzar molt millor la difusió. Cal participació per tal d’extendre el moviment!!

5. Continuïtat de l’acampada

Tots/es coincidim en què l’acampada ha estat simplement un mitjà per aglutinar el moviment i que aquest continuarà endavant. Decidim acabar amb l’acampada amb un acte de cloenda que tindrà lloc el proper divendres. A les 19 h el Martí Olivella ens farà una xerrada «De la indignació a l’acció. Propostes i estratègies» que donarà pas al posterior debat en assemblea fins les 21 h. A les 21 h començarà una cassolada itinerant pel poble que acabarà a la plaça. Hem d’acabar de concretar què més farem a l’assemblea de demà. Animeu-vos a fer propostes!

6. Continuïtat del moviment

Serà el tema central de les assemblees d’aquesta setmana. Per ara, tenim clar que les assemblees que fem un cop aixecada l’acampada es continuaran fent a la plaça, així com les reunions de les diferents comissions i, fins i tot, continuar amb el seguit de xerrades i activitats. Aquestes setmanes la plaça ha estat veritablement del poble i volem que continuï essent així.
En debat obert, han sorgit les següents propostes (pendents de consensuar i aprovar):
– Continuar amb el punt d’informació, amb la possibilitat d’extendre’l a altres indrets del poble.
– Fer dues assemblees setmanals: divendres i diumenges.
– Fer assamblea paral·lela al ple l’últim dijous de cada mes.
– Presentar als plens propostes concretes i preguntes a formular.
– Ara que tenim aprovat el manifest local, es proposa que cada subcomissió faci una diagnosi de les demandes per tal de concretar propostes i estratègies per dur-les a terme.
– Demanar a l’associació del carrer Francesc Layret el seu espai, ja que ells només l’utilitzen dues tardes a la setmana, i podríem guardar-hi el material i també fer reunions quan plogui o faci més fred i no puguem ser a la plaça.
– Aprofitar la premsa local per fer difusió del moviment 15M a Cerdanyola. Tenir un espai propi a la ràdio local de debat i difusió.

Cada dia assemblea a les 20 h. Us hi esperem! Ara més que mai calen idees i propostes per definir com articularem aquest moviment sense l’acampada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s