CAIXA

Què una caixa de resistència?

Una Caixa de resistència és una reserva de diners que un col·lectiu crea per fer front a possibles sancions administratives i també despeses comunes .

Arran dels processos judicials oberts a l’assemblea de Santa Perpetua de la Mogoda pels talls de carretera del passat setembre, l’assemblea de Cerdanyola del Vallès ha decidit construir aquesta caixa comuna mitjançant les aportacions dels seus membres.

Aquest fons comú es gestionarà mitjançant els principis de transparència.  Els diners que el constitueixen la caixa es recapten en el transcurs de cada assemblea passant una bossa. Tothom que ho vulgui te dret a recomptar els diners recaptats a cada assemblea. La suma total recaptada es farà pública en cada assemblea i es penjarà a la secció de «Caixa» del blog.

Totes les despeses o transferències fetes seran anunciades en assemblea i penjades al blog de l’assemblea. El tresorer serà l’encarregat de custodiar la caixa de resistència de l’assemblea i actualitzar el seu estat a la nostra pagina pública.

 Estat de la caixa de resistència

En la col·lecta feta en el decurs de la xerrada sobre pressupostos municipals s’han recollit el dia 11 de febrer de 2012 s’han recollit 65’25 Euros.

En l’assemblea realitzada el 24/02/2012 s’han recollit 54’60 Euros. Sumats als 65’25 Euros anteriors tenim una quantitat total de  119’86 Euros.

Deja un comentario